26 Şubat 2013

Avea Paket Aşımında Fahiş Ücret!

5GB taah. Jet modem ınt. kampanya kullanımı aylık 25+verg =30,75-TL ödüyordum. 18 Şubat 2013 85-TL fatura geldi. 1 GB limit aşımı yaptığım söylendi. Avea müşteri hız. hiç bir konuda yardımcı olmadı ben şunu anlamadım ben limit aşımı yapmadığımı söyledim . Ayrıca diyelim ki yaptım 5GB ınt için ben 25+verg. =30,75-TL ödüyordum 1GB fazla kullandıysam nasıl 85-TL fatura ödüyorum.

Ben sonuna kadar hakkımı arayacağım. Ayrıca sözleşme yapan Avea bayilerin çoğu hat satım işini yapıncaya kadar hizmet vermekte. Avea nin sitesinde ınt.paketi hakkında şu bilgi yer almaktadır. 5GB kotanız dolduktan sonra otomatik olarak internet erişiminiz sonlandırılacaktır.85-TL geldi.

Halil 42 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi18 Mart 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 27.02.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Halil 03 Mart 2013

    aveadan hiç memnun değilim kimseye tavsiye etmem....

  • Halil 01 Mart 2013

    5GB taah. Jet modem ınt. kampanya kullanımı aylık 25+verg =30,75-TL ödüyordum. 18 Şubat 2013 85-TL fatura geldi. 1 GB limit aşımı yaptığım söylendi. Avea müşteri hız. hiç bir konuda yardımcı olmadı ben şunu anlamadım ben limit aşımı yapmadığımı söyledim . Ayrıca diyelim ki yaptım 5GB ınt için ben 25+verg. =30,75-TL ödüyordum 1GB fazla kullandıysam nasıl 85-TL fatura ödüyorum. Ben sonuna kadar hakkımı arayacağım. Ayrıca sözleşme yapan Avea bayilerin çoğu hat satım işini yapıncaya kadar hizmet vermekte. Avea nin sitesinde ınt.paketi hakkında şu bilgi yer almaktadır. 5GB kotanız dolduktan sonra otomatik olarak internet erişiminiz sonlandırılacaktır.85-TL geldi.

  • Türk Telekom Temsilcisi27 Şubat 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap