29 Mart 2013

Avea Mobil Ödemem Kapalıydı Ama Faturamda Ödemelerim Var!

Şubat ayı içerisinde dosya indirmek için virgopass isimli firmadan (3pay) 9tl karşılığında 1 haftalık abonelik aldım.Ödemeyi de Avea hattımla gerçekleştirdim. bir hafta sonra bana "virgopassdan kaydolmuş olduğunuz abonelik çekimi bugün yapılacaktır" mesajı geldi. Avea müşteri hizmetleri 500'u arayarak mobil ödeme sistemimi kapattırdım.

Bana "bundan sonra hiçbir ödeme alınamayacağı, sorumluluğun Avea'ya ait olduğu" söylendi. Bu durum her hafta tekrarladı. Ben sık sık müşteri hizmetlerini aradığımda aynı cevabı aldım. Bugün 29.03.13 de 3 pay müşteri hizmetlerini arayıp durumu sordum,ödemelerin tahsil edildiğini söylediler. Şubat faturam 88 tl gelmiş ve bu sabah daha para kesildi. Acil çözüm bekliyorum.

Teoman 400 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi17 Nisan 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 09.04.2013 tarihinde aranmış ve kendisine bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Teoman 08 Nisan 2013

    3pay isimli bir firmadan aldığım 1 haftalık hizmet karşılığı 9 tl ödememi avea hattım aracılığıyla yaptım.1 hafta sonra üyeliğimin otomatik olarak yenilenmesi üzerine avea müşteri hizmetlerini 5 mart günü arayıp mobil ödememi kapattırdım.bana söylenen "mobil ödeme servisinin kapalı olması durumunda hiçbir ödeme gerçekleşmeyeceği" sözü üzerine 3pay firmasından gelen ödeme mesajlarına aldırmadım. bu sürede iki kez daha avea müşt. hizm aradım.cevap hep aynı oldu. 29mart sabahı 3pay firma temsilcisi ile görüştüğümde bana ödemelerin tahsil edildiği söylendi. o günden bu yana hâlâ daha görüşmelerimin dinlenip bana dönüş yapılmasını bekliyorum. teşekkürler avea

  • Teoman 07 Nisan 2013

    22 dakika sonra ayın 8i olacak sevgili AVEA. ve ben sanırım otomatik ödeme ile faturanızı ödedim (ödeme tarihinden emin değilim) bana ve eşime ait (ailelerimizin kullandığı) 5 adet numarayı taşıyarak başlayacağım eyleme. sizin için pek sorun olmayacaktır eminim çünkü müşteri memnuniyeti düşünseydiniz çoktan sorunumu halletmiştiniz. sonra da denizli tüketici sorunları hakem heyeti ve tüketici mahkemesi.sonunu bilmiyorum ama bu kadar umursamazlığınız için ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

  • Teoman 03 Nisan 2013

    müşteri hizmetleri en geç 48 saat içerisinde sorun çözümlenir, bilgi verilir diyordu..6. gündeyiz. kaç saat olduğunu umarım avea hesaplayabiliyordur

  • Türk Telekom Temsilcisi01 Nisan 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön