01 Mayıs 2014

Avea Kafasına Göre Bakiye Kullanımı Yapıyor!

Ben 24.04.2014'te 25 TL yükleme yaptım. 23 TL'lik süper fırsat paketine üyeyim her ay otomatik yenileniyor. Bu ay yine yükleme yaptım fakat yenilenmedi. Bende yenilenmesini bekledim hiç bir şekilde arama mesaj gönderimi veya internet kullanımı yapmadım. Ertesi gün telefonuma mesaj geldi 0.15 kuruş bakiyeniz kalmıştır diye.

Tarifem yenilenmiş sandım fakat baktım ki kendi kendine internet kullanımı yapmış ve bakiyem bitmiş. Hemen müşteri hizmetlerini aradım bayan bana internet kullanımı yaptığımı söyledi. Ben kesinlikle kullanmadığımı söyledim ki benim evimde sınırsız internetim var wifi açık veri bağlantısı kapalıydı dedim bayan bana ne dese iyi ''sistem bağlantı da herhangi bir kopukluk olduğu görünmüyor.

Betül İ. 319 Okunma

Cevaplar

  • Betül İ.09 Mayıs 2014

    AVEA HERHANGİ BİR DÖNÜŞ YAPMAMIŞTIR İNSANLARI MAĞDUR EDİP BAŞLARINDAN SAVIYORLAR. İNSANLARA TAVSİYEM KESİNLİKLE BU OPERATÖRÜ TERCİH ETMEYİN SAĞ GÖSTERİP SOL VURUYORLAR. TARİFELERİ UYGUN GÖZÜKÜYOR FAKAT GEÇİŞ YAPINCA BAŞKA YÖNTEMLERLE TARİFENİZİN KAT BE KATINI ALIYORLAR BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BU KADAR.

  • Betül İ.09 Mayıs 2014

    AVEA HERHANGİ BİR DÖNÜŞ YAPMAMIŞTIR BAKİYEMİ DE İADE ETMEMİŞTİR. İNSANLARI MAĞDUR EDİP BAŞLARINDAN SAVIYORLAR. İNSANLARA TAVSİYEM KESİNLİKLE BU OPERATÖRÜ TERCİH ETMEYİN SAĞ GÖSTERİP SOL VURUYORLAR. TARİFELERİ UYGUN GÖZÜKÜYOR FAKAT GEÇİŞ YAPINCA BAŞKA YÖNTEMLERLE TARİFENİZİN KAT BE KATINI ALIYORLAR BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BU KADAR. KAYIP SİZİN KAYBINIZ BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE OLUMSUZ KONUŞACAM ETRAFIMA VE AVEALI OLAN TANIDIKLARMIN DA BAŞKA OPERATÖRE GEÇMESİNİ SAĞLAYACAM. TEŞEKKÜRLER...

  • Türk Telekom Müşteri Temsilcisi03 Mayıs 2014

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 28.04.2014 tarihinde aranmış ve kendisine bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Betül İ.01 Mayıs 2014

    ZATEN MÜŞTERİ HİZMETLERİNCE ARANDIM KUSURLU OLMADIĞINIZ SÖYLENDİ YANİ KUSURLU BEN MİYİM? BENİM İRADEM DIŞINDA BAĞLANTI YAPIYORSUNUZ BENİ MAĞDUR EDİYORSUNUZ ARDINDAN DA KUSURLU YİNE BEN OLUYORUM ÖYLE Mİ? HEM MAİL ATTIM SİZE HEMDE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM BİR ÇÖZÜM BULAMADIM. HEMDE BU İKİNCİ OLUYOR KULLANMADIĞIM ŞEY YÜZÜNDEN SİZE PARA ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLİM. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ UMURUNUZDA DEĞİL

  • Türk Telekom Müşteri Temsilcisi01 Mayıs 2014

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön