23 Şubat 2013

Avea İndirim Talebi!

22.02.2013 tarihi itibariyle Avea da indirimli konuşma tarifem son bulmuştur. Fakat bugün müşteri hizmetlerini aradım; tekrardan indirim talebinde bulundum, yardımcı olamayacaklarını söylediler.Bende, o zaman 22.02.2013 tarihi itibariyle hattımın kapatılmasını talep ettim. Sonuçta indirim tanımlanmazsa 25.00 tl fazla ödeme yapacağım.

Bunun için direk hat iptali yapamadığını,ancak başvuruyu aldıktan 48 saat içerisinde yapıldığını söyledi.Eğer ben 48 saat beklersem yeni dönem faturam gelecek ve 2 günlük fatura için benden 75.00tl alacaklar. Normal şartlarda ben indirimi mi tekrardan istiyordum. şuan indirim yapmıyorlar,hattımı da iptal etmiyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Avea dan haber bekliyorum.

Mehmet 267 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi15 Mart 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 24.02.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Mehmet 26 Şubat 2013

    23.02.2013 tarihinde avea hattım ile ilgili bir şikayet yazmıştım.Şikayettimde; indirimli 1 yıllık taahhüt süremin dolduğunu, bunu tekrarda indirimli olarak uzatmak istediğimi söylemiştim. Konuyla ilgili aradılar.Yardımcı olamayacaklarını söylediler.Başka bir tarife seçim dedim kendime! o tarifenin bedeli normalde,sıfır hat alırsan 1 yıl taahhütle 30 TL bende buna geçmek istedim, fakat ben aveanın müşterisi olduğum için bana indirim yapamıyorlarmış, yani ben 50TLye kullanabilirmişim.Eğer taahhüt edersem 40TL olacakmış. bu nasıl bir uygulama. dışardan gelen indirimli konuşacak, 9 yıllık müşterin ne olacak!Aveada bunları araştıran denetçi yokmu!Neden başka operatöre geçmeye zorluyorsunuz?

  • Mehmet 25 Şubat 2013

    avea benim bu sıkıntımı gidermedi. Gün içerisinde aradılar ama ellerinden birşey gelmedini söylediler. aynen şöyle dediler: size indirim yok! bunun anlamı kendi başınızın çaresine bakın oluyor.dikkat edelim arkadaslar. operatör seçerken. ben kararımı verdim. degiştireceğim operatörü.

  • Türk Telekom Temsilcisi23 Şubat 2013

    Sayın Yetkili , İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön