02 Ekim 2013

Avea Hattımı İptal Etmiyor!

Adıma kayılı hattı kullanmadığım için 500 nolu servisi son 1 hafta içinde 3 kez arayarak hattımın kapatmak için müracaat ettim. Ben Çanakkale ili Bozcaada ilçesinde bulunduğum için buradan kapatma işlemi için Avea bayisi bulunmadığından hemen yapamıyorum benim bu olanağım yok şuan.

Müşteri temsilcileri beni 2 defa servisimiz sizi arayacak diye oyaladılar ve bugün resmen benim insanlık haklarımı ihlal edildi. Kullanmadığım hattı Avea gsm operatörünün veremediği olanaksızlık yüzünden parasını ödemeye mahkum ediliyorum ve bana adını vermeyerek resmen benimle dalga geçer gibi "hattı açtırırken nasıl ıslak imza kullanıyorsanız kapatırken o şekilde ıslak imza kullanmanız gerekir" diyen yetkiliye de benim yerime sorun, ben imza atmadım.

Serkan 126 Okunma

Cevaplar

  • Serkan 22 Kasım 2013

    benim için çözümü kullanmadığım hattı kapatılmasını fatura çıkmasını bekleterek kapatmayıda geç yapıp benden memnuniyet beklemek hangi tür bir düşünceye sığıyor ki?

  • Serkan 22 Kasım 2013

    22 KASIM 2013 tarihi oldu hala benim isteğim yapılmamakta ben tüketici hakları mahkemesine müraacat edebilmem için bana yazılı belge verilmiyor. 26/09/2013 tarihinde aradığım işlemin başlatılmasını istedim ama beni oyalayıp son faturanın çıkması için bekletildim. hattım 1 gün içerisinde kapatıldı ama müşteri temsilcileriniz bana sürekli 7 günde hat kapatılıyor o fatura çıkıcaktı zaten diyerek benim yararıma bir düşüncenin olmadığı belli oldu. arama kayıtlarının bazılarının olmadığını söylüyor 500 deki müşteri temsilcileri aradığım zamanlar benim telefonumda kayıtlı kayıtlarımı siliyorlar acaba ? benim sorunum bugüne kadar çözülmedi bence sizin başınızada bu haksızlık gemiş olsaydı sizin sorununuz çözülürmüydü?

  • Türk Telekom Temsilcisi16 Ekim 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 04.10.2013 tarihinde aranmış ve kendisine bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Türk Telekom Temsilcisi03 Ekim 2013

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön