26 Nisan 2013

Avea Haksız Fatura Kesmek İstiyor!

22.04.13'de Avea'ya geçtim. Oturduğum evde hattın çekmediğini gördüm. Konuşmak için pencere kenarına gitmem gerekiyor. Gelen aramaları da bazen kaçırıyorum. Ertesi günü Avea'yı arayıp şikayetimi ilettim. Bugün 26.04.13'de bana geri dönüş yaptılar. Sorunumun çözülmesi için baz istasyonu kiralamaları gerektiğini ve bir tarih veremeyeceklerini söylediler.

Ben de daha fazla mağdur olmamak için başka bir operatöre geçmek istediğimi bildirdim. 22 nisan-10 mayıs tarihlerini kapsayan ilk/son fatura için 29 TL ödemem gerektiğini söylediler. Ben de sadece 18 gün kullanmış olacağım için 29 tl/30 gün= 0,96 tl x 18 = 17.40 tl ödemem gerektiğini iddia ettim. Avea'dan en azından bu konuda anlayış bekliyorum.

Engin 69 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi05 Haziran 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 29.04.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Engin 14 Mayıs 2013

    3 mayıs 2013 tarihinde başka bir operatöre geçtim. Yani avea'yı 22 nisan 3 mayıs arasında sadece 12 gün kullandım (kullanmak denirse!) Avea dediğini yaparak bana 1 ay kullanmışım gibi 29 TL'lik fatura kesmiş. Hazirana kadar ödememi istiyor. Sorun tamamen kendilerinden kaynaklanmasına rağmen bana 1 aylık fatura kesiyor. Avea para kazanmanın yolunu bulmuş. Kendilerini tebrik ederim.

  • Türk Telekom Temsilcisi26 Nisan 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön