03 Şubat 2014

Avea Faturayı 2 Kere Ödetti!

18.08.2013 son ödeme tarihli 46,50 tl'lik faturamı iki defa ödememe rağmen Avea ödemelerden birinin iadesini bana yapmamaktadır. Bu konuyla ilgili sorunla iki banka ilgilendi ve 6 aydır sayısını bilmediğim kadar görüşme yaptım. Bu kadar ilgisiz ve yanlış bilgi veren başka bir kurum görmedim. Her bankaya ve bana gününe göre değişen farklı bilgiler vermektedir. Elimde ekstreler olmasına rağmen ve bunları belge olarak göndermeme rağmen bu evrakları belge olarak kabul etmemektedir. Bu sorunu çözmeye uğraşmamaya devam ederse yasal yollara başvuracağımı ve maddi ve manevi kaybımın telafisini isteyeceğimi beyan ederim.

Semih 31 Okunma

Cevaplar

  • Semih 25 Şubat 2014

    Verilen bilgiler yetersiz ve belgesizdir. En azından bana verebildikleri bir belge yok. Bankama ödemenin geri iadesinin yapıldığını belirtmektedeler fakat bankam böyle bir ödemenin olmadığını belirtmektedir. Bende bunun üzerine eğer bir geri ödeme yaptıysanız bununla ilgili bir belge-evrak vermelerini istedim ki bankama şikayette bulunayım siz bu parayı bana vermiyorsunuz diye. Fakat bu belgeyi bana veremiyeceklerini belirttiler. Bana ödenen geri ödeme ile ilgili bir belgeyi bile bana veremiyecekse bu müşteri hizmetleri ve şirket neye yara ki. Siz şikayetvar.com 'a ve Türk halkına soruyorum.

  • Türk Telekom Temsilcisi25 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 13.02.2014 tarihinde aranmış ve kendisine bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Semih 12 Şubat 2014

    Hala çözüme ulaşmayan bir sorun ve üstüne üstlük ikinci ödememi banka nezdinde iptal ettirip paramı geri iade almam dolayısıyla faturanın yeniden oluşturulduğunu ileten bir müşteri hizmetleriyle karşı karşıyayım. 10 yıllık müşteriye ilgi ve alakanın bu kadar düşük kalabileceği başka bir şirket düşünemiyorum. Sorun çözme kapasitelerinin olduğunu düşünmüyorum. İşi sürüncemeye bırakarak müşteriyi yıldırmak istediklerini düşünüyorum.

  • Semih 08 Şubat 2014

    Daha problemimi çözemediler ve süreci devam ettirmekteler ve sürekli olarak daha önce de aldığım benim ve onların bildiği cevapları alıyorum. Çözüm sürecinin uzamamasını ve bu sefer kolaya kaçmayıp sorunu çözmeye odaklanmalarını beklemekteyim.

  • Türk Telekom Temsilcisi03 Şubat 2014

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön