27 Mart 2013

Avea Farklı Ücret Kesiyor!

507584**** numaralı hattın sahibiyim 7979'a mesaj gönderdim ilk mesajda 50 Kuruş işlem ücreti kesti. Aynı numaraya gelen mesajı EVET yazıp tekrar cevapladığım zaman 75 Kuruş işlem ücreti kesti. Bana 2 kere geri dönüş yaptılar. Ancak bu sorun hakkında bilgi iletemediler.3. ye geri dönüş yapacağız dediler ancak kimse tekrar aramadı. 544422**** numaralı hattımdan bana geri dönüş yapmalarını bekliyorum.

Hüseyin 82 Okunma

Cevaplar

  • Hüseyin 23 Eylül 2013

    27 Mart 2013 tarihinde gerekli incelemeler başlatılmıştır şeklinde bilgi yazıldı. incelemeler devam ediyor. Bugün 23 Eylül 2013. Sabırla bekliyorum.

  • Hüseyin 18 Temmuz 2013

    Bu şikayetin 2071'de sonuçlanacağını düşünüyorum. Artık umudum kalmadı.

  • Hüseyin 16 Nisan 2013

    Halen beni arayan kimse olmadı ve bekliyorum.

  • Hüseyin 10 Nisan 2013

    4. defa aradılar. Ancak, sorduğum sorunun cevabını iletmek için aramamış. Bana iade yapmak için aramış. Konuşma sonunda da yüzüme kapattı. Hala sorumun cevabını bekliyorum. Kimse bu sorunun cevabını bana veremiyor.

  • Hüseyin 01 Nisan 2013

    Arayan bilgisiz birisi oldu. Telefonda yaptığım kavgalar sonucunda aslında kesilen paranın yanlış kesildiğini eninde sonunda itiraf etti. Teknik çalışma devam ediyormuş. Bana bilgisiz insanlar geri dönüş yapıyor. Bakalım bunun sonucunu merak ediyorum. Kimin cebine ne gibi haksız kazançlar girdi. Hep birlikte göreceğiz.

  • Türk Telekom Temsilcisi27 Mart 2013

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön