03 Nisan 2013

Avea Eksik Bilgi Değil Hatalı Bilgi Edindim!

Avea'dan taahhütlü jet modem satın aldım. 1 hafta sonra iptal ettirmek istedim. Müşteri hizmetlerini aradım bana tüm borcumun "79 TL + faturalarım" olduğu söylendi. Üstüne basa basa "Başka bir ödeme yapacak mıyım?" diye sordum. "Kesinlikle bunun dışında ödeme yapmayacaksınız." dendi.

Şu an faturam geldi, tutar 193 TL. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Bana yanlış değil eksik bilgilendirme yapıldığını, bu bilgilerin paylaşılma mecburiyetinin olmadığı söylendi.
Ben şunu soruyorum. "79 TL + faturalarım + ekstra ücret çıkabilir" denseydi ben bu söze güvenip taahhüt bozmazdım. Ama bana "kesinlikle 79 TL + faturalarınız dışında bir ücret ödemezsiniz" dendi, bu eksik değil yanlış bilgilendirmedir.

Yavuz 40 Okunma

Cevaplar

  • Yavuz 24 Nisan 2013

    Şakaysa komik ama gerçekse hiç komik değil. Nisan 3 nde sikayet yazıyorum aradan yirmi gün geçiyor biz sizi 2 Nisan'da arayıp bilgilendirdik diyor. Müşteriyle ancak bu kadar dalga geçilir. Ben bile güldüm bu cevaba.

  • Türk Telekom Temsilcisi24 Nisan 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 02.04.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Yavuz 15 Nisan 2013

    Avea'nın müşteriye bakış açısı gerçekten alkışlanacak cinsten. 12 gündür geri dönüş olmadı. Faturanın son ödeme tarihi gelince mecburen seve seve ödedim. Yazıklar olsun AVEA.

  • Yavuz 12 Nisan 2013

    10 gündür hala bir cevap yok. Burası açık bir platform, Avea firmasının ne kadar müşterilerine değer verdiğini görün sayın ziyaretçiler.

  • Yavuz 10 Nisan 2013

    Sayın sikayetvar.com yöneticileri, siteniz maalesef göz boyamadan ibaret. Görüldüğü gibi Avea gelen tüm şikayetlere otomatik yanıt verip geçiştiriyor. Sizin ve Avea kullanıcılarının bilgisi olsun istedim. 7 gün oldu hala geri dönüş yok, bilmeyende ansiklopedi inceliyorlar sanacak.

  • Yavuz 08 Nisan 2013

    5 gündür inceleme işlemi bitmedi mi acaba? Hala bir çözüm üretemediniz mi bu konuya.

  • Türk Telekom Temsilcisi03 Nisan 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön