19 Eylül 2013

Avea Bayi Değişim İçin Gönderilen Telefonu Sattı!

İzmirin Buca Şirinyer semtinde Avea bayii Mobiltek diye bir yer var. Telefonumu oradan aldım bozuldu, garantiye gönderdim. Garanti servisi Teleservice yeni telefon gönderdi ve bu mobiltek bayii telefonumu sattı. Beni mağdur bıraktı şikayetçiyim.

Emre 263 Okunma

Cevaplar

  • Emre 12 Kasım 2013

    arkadaş ben şikayet ediyorum neden olumlu cevap gelmiyorsunuz bu mobiltekten yazıklar olsun sizlere hattım avea sizin yüzünüzden turkcelle geçeceğim

  • Emre 29 Eylül 2013

    Yalan sölüyor aramadı bana bilgi vermedi telefonu kaybetti şuan telefonsuzum sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim

  • Türk Telekom Temsilcisi29 Eylül 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 23.09.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Emre 25 Eylül 2013

    telefonumu henüz vermedi lütfen yardımcı olurmusunuz..

  • Emre 25 Eylül 2013

    Kolay gelsin arkadaşlar siz bana mobiltek yeni telefon verecek dediniz ben gittim vermedi şikayetciyim..

  • Emre 25 Eylül 2013

    Kolay gelsin arkadaşlar bu benim ikinci şikayetim ben izmir şirinyer semtinde avea mobiltek mağazasından telefon aldım bu şahıs telefonu satmış beni mağdur bıraktı gerekeni yapılmasını istiyorum...

  • Emre 24 Eylül 2013

    Arkadaşlar ben henüz telefonumu alamadım lütfen bi daha ilgilenin.. kolay gelsin

  • Türk Telekom Temsilcisi19 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön