19 Ekim 2015

Avea Altunay Köyü'nde 3G Neden Yok?

Altunay köyünde 3G yok internet çalışmıyor. Avea'ya geçtiğime pişman oldum. Avea bayilerinde söylüyoruz 3G Altunay köyüne neden gelmiyor diye bayilerde bizde Avea'ya söylüyoruz diyorlar o kadar.

İsmail 48 Okunma

Cevaplar

  • İsmail 27 Ekim 2015

    Düzce Akçakoca altuncay köyünde telefon yavaş çekiyor internet parası ödüyorum internet hiç çekmiyor

  • İsmail 24 Ekim 2015

    Ben Altunay köyü nde oturuyorum Avea taahhüdüm bitsin diye bekliyorum bitimi vadofoneye geçeceğim herkes vadofoneye gelsin

  • İsmail 22 Ekim 2015

    Tarlaya gidiyorum Avea çekmiyor beni arayanlar bana ulasamiyor mecburen kalıyorum taahhüdüm bitmedi bitimi bir daha Avea'nın adını bile an mayacam

  • İsmail 21 Ekim 2015

    arkadaşlar bırakın Avea geçin vadofondan rahat edin Avea bana telefon acting Boz oraya yatırım yapamayız diyor o zaman internet parası neden alıyorsun benden

  • İsmail 21 Ekim 2015

    Bana detaylı bilgi ne yazsana yazmaz çünkü Altunay köyü benim umurumda değil diye anladım ben yani köylere 3 g yoķkkkķkkkk

  • İsmail 21 Ekim 2015

    Avea beni aradı bizim sizin Altun çay köyü için yatırım yapmiyacaz ve gündemimizde deyok dedi yani ben internet parası ödüyorum Avea'nın bu bolgede 4 koy var bizde enayi gibi avea'da kali yoruz ben taahudum bittimi vadofona gececem aveanin umurunda da değil

  • Türk Telekom Temsilcisi21 Ekim 2015

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 21.10.2015 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • İsmail 19 Ekim 2015

    Ben internet parası ödüyorum ama Avea interneti hiç çekmiyor vadofondan ayrıldığı pişman oldum

  • Türk Telekom Temsilcisi19 Ekim 2015

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön