20 Ocak 2014

Avea 15 Gb'lık Jet Modemi İptal Etmek İstiyorum!

Ben Avea faturalı hat ve Avea jet modem kullanıyorum.bulunduğum yerde internette sorun var ve çekmiyor fakat jet modem 15 gb'lık 12 ay taahhütlü ve iptal etmek istiyorum onun için müşteri temsilcisi bana cezai bedel ve modem parasının olduğunu söyledi. Ben aylarca boştan yere 75 tl ödüyorum.

Müşteri temsilcisini arıyorum bana hep dosya oluşturacağız ve bulunduğunuz bölgede çalışma yapılacak ona göre döneceğiz diyorlar fakat döndüklerinde tekrardan hiçbir çalışma yapılmıyor ve ben yine bağlanamıyorum internete.

Müşteri temsilcisi G. bey ise müşteriye yeteri kadar yardımcı olmadı.19.01.2014 saat 17:50 deki aramalarda bakabilirsiniz tabi müşteri temsilcisiyle yapılan görüşme kayıtlarında...

Mesut 133 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi09 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 20.01.2014 tarihinde aranmış, ancak kendisine ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşılamadığı ve Avea Müşteri Hizmetleri’mizi arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabileceğine dair kısa mesaj gönderilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Mesut 22 Ocak 2014

    avea 3G çekmiyor hala bana dosya olusturacaz diyorlar.kaç aydır bağlanamıyorum bıktım artık avea bıktım bir çözüm öner yoksa iptal et hattımı cezai bedelini ödemek istemiyorum ben çekmeyen şebeke bağlanılamayan 3G yeter artık...

  • Mesut 22 Ocak 2014

    müşteri temsilcileriniz yeteri kadar yardımcı olmadı.22.01.2014 saat 08:45 de ki görüşmeler de cansu ve elif adındaki müşteri temsilcileriniz yeteri kadar yardımcı olmadı.en az 3 defa dosya olusturuldu sonuç alamadım ve hala her aramada bana yine dosya açacaz diyorlar.ben bıktım artık bi sonuç almak istiyorum.bağlanamıyorum internete boştan yere para ödemek istemiyorum.ama benden modem parası istiyolar.daha önce arkadasım da aynı sorunu yasadı ve taahhütünü iptal ettiniz.ama insanları çileden çıkartıyosunuz.tüm avea sorunlarının altındaki sizin cvplara baktım hep aynı kopyala yapıştır 500 ü arayın bize yazın olmaz bu çözüm üretin artık.

  • Türk Telekom Temsilcisi20 Ocak 2014

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön