13 Şubat 2014

Avea 12 Ay 11 Ay 6 Gün Oldu!

Operatör değişikliği ile Avea'ya geçiş yaptım. 12 ay taahhüt aldılar. 3 Şubatta geçiş gerçekleşti ve taahhüdün son günü 09 Ocak 2015 olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana bilgi vermesi gereken yetkili üçüncü sefer anlatıyorum diyerek anlatımları sayıp bana 11 ayı 12 ay olarak anlatmak için bayağı bir uğraştı.

12 fatura dönemi ve 12 olmuyor ısrarıma rağmen Nuh dedi peygamber demedi anlamamak için ısrar etti. Taahhüt süresi açıklamanız 12 fatura dönemidir deseler anlayacağım. Seneye ocakta tarife fiyatını arttırıp çıkmak istersek 12 ay taahhüdünüz dolmadı deseler ne diyeceğiz? Ama açıklama yapacak çağrı merkezi yetkilisine gel de durumu anlat.

İhsan 53 Okunma

Cevaplar

  • İhsan 26 Şubat 2014

    Sizden hala beklediğim yazılı açıklama gelmedi. Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Hala ne açıkladınız ve neyi düzelttiniz ben anlamadım. Siz anladıysanız banada anlatırsanız memnun olacağım. BANA AVEA HİZMETİNİN BAŞLADIĞI TARİHTEN İTİBAREN 12 FATURA DÖNEMİ KULLANIM GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİ, 12 AY OLMADIĞINI TAAHHÜDÜMÜN OCAK AYINDA BİTECEĞİNE DAİR BİR YAZI GÖNDERMEZSENİZ HİÇ BİR KONUDA UZLAŞMIŞ DEĞİLİZ. LÜTFEN DALGA GEÇMEYİ BIRAKIN VE İŞİNİZİ DÜZGÜN YAPIN.

  • Türk Telekom Temsilcisi26 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 14.02.2014 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • İhsan 21 Şubat 2014

    Avea lira paylaş servisini kullanacağım, online işlemlere giriyorum, servis kullanıma açık, paylaşıyorum, işleminiz sonrası mesaj gelecektir diyor, gelmiyor. ikinci defa ayrıntılı bilgiyi açtığımızda faturalı hatlarda ilk fatura ödemesi gerçekleşikten sonra paylaşımyapabilirsiniz diyor. bu kez faturayı ödüyoruz ama işlem yine gerçekleşmiyor. Başakca bir bilgi yok. müşteri hizmetlerinizi arıyoruz, onların bilgi sistemine göre biz bu işlemi ancak bir ay sonra gerçekleştiebiliyormuşuz ama bu bilgi bizim ulaşabileceğimiz bir yerdeyok ve ben telefonla ücret ödeyip bir saat uğraştıktan sonra bunu öğrenebiliyorum ve işlemi gerçekleştiremediğimle kalıyorum. Pes yani bu kadarda zeka geriliği olmazki kardeşim. Zaten bana halihazırda bir yazı gönderecektiniz bekliyoruz hala yok, brde şimdi servisten yararlanamıyoruz. Allah mustahakınızı versin. Müşterisini bu kadar hafife lan 3. sınıf bir servis sağlayıcıya geçerek hata yapmışız.

  • İhsan 17 Şubat 2014

    Bana bir yazı iletecektiniz halihazırda bu yazıyı alamadım.

  • Türk Telekom Temsilcisi13 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön