10 Nisan 2013

Avea 1 Ay Erken Ayrıldığım İçin Ceza Yedim!

Ben yaklaşık 4 yıl boyunca Avea kullanıcısıydım, bu aylarda indirimli konuşma paketim biteceği için Avea dan uygun tarife sordum, 30 tl altında yok dediler (müşteri hizm. ) bende mecburen farklı operatörlere yöneldim, kendime uygun olanı buldum ve geçiş yaptım taki bana 193 tl fatura gelene kadarda taahhüdüm olduğunu bitmediğini anladım ama geç oldu.

Böyle durumlarda müşteriye uyarı mesajı gelmeli, eğer bana gelseydi ben zamanından önce geçmez ve bu cezayı ödemek zorunda kalmazdım, bunun bir çaresi yok mudur? Tüm arkadaş ve tanıdıklarıma da bu olayı anlatıcam, mağdur olduğumu düşünüyorum, Avea nın kendi müşterisine değer vermediğini düşünüyorum, keşke hiç geçmeseydim diyorum.

Sevgi 42 Okunma

Cevaplar

  • Sevgi 13 Mayıs 2013

    avea beni aradınız ulaşamadınız tamam ben sizi aradım ulaştım ve herzamanki gibi kendinizi haklı çıkardığınızı teyit ettiniz,zaten faturayı ödedim ama bir daha avea mı asla,kimseyede tavsiye etmiyorum kesinlikle...

  • Türk Telekom Temsilcisi12 Mayıs 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 11.04.2013 tarihinde aranmış, ancak kendisine ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşılamadığı ve Avea Müşteri Hizmetleri’mizi arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabileceğine dair kısa mesaj gönderilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Sevgi 15 Nisan 2013

    bi daha avea kullanmak mı ? ASLA ,4 yıl boşa zaman kaybetmişim...herzamanki gibi kendinizi haklı çıkardınız,hiçbirşeyin çözümlendiği yok ...

  • Sevgi 13 Nisan 2013

    sayın AVEA yetkilileri ne olacak bu sorun,çözümleme bekliyorum,yokmudur çaresi ?

  • Sevgi 11 Nisan 2013

    herkese aynı mesaj inceleme başlatılacak,hiçbirşey yapılacağı yok bana o faturayı paşa paşa ödeteceksiniz,olsun ben bu faturayıda öderim ama memnuniyetsizliğimide herkesle paylaşırım,bu gidişle aboneniz kalmayacak,daha faydalı olmaya davet edıyorum sizi.

  • Türk Telekom Temsilcisi10 Nisan 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap