Ateş Aydınlatma ve Avize Ateş Avize Aydınlatma (açıklama)

08 Haziran

Ateş avize aydınlatma Sahibi olarak buradaki yapılan yorumlar için açıklama yapma gereği duyduk. Sorunlar çözülmüştür. Kargo dan kaynaklı geç varış sebebidir. Ürünleri almışlardır ve memnuniyetleri sayfamızda mevcuttur. Instagram üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Ateş Avize Aydınlatma Ürün Teslimatı Yapmıyor.

5 gün önce

Ürünüm ödemesini 20 gün önce yapmama rağmen teslim edilmedi. Ambara verdik kamyoncu ürünü teslim etmemiş aktarmaya geri gelmiş tekrar yeni adresinize göndereceğiz gibi bahanelerle oyalanıyorum. Mesajlarıma da cevap verilmiyor artık. Parayı gönderdiğim IBAN sahibine suç duyurusunda bulunacağım

Ateş Aydınlatma Ve Avize Ürünü Göndermeyip Hakaret Ediyor

2 hafta önce

Ateş aydınlatma ürünü göndermeyip, hakaret ediyor. Ben sipariş verdim ürünü göndermediği gibi hakaret edip kapatıyor telefonu. Savcılığa şikayette bulunuyorum. Benim ürünüm tam 45 gündür gelmiyor. 8 ay ürününü alamayan bile var, Instagram sayfasındaki resimleri alıntıdır.

Ateş Aydınlatma ve Avize Mağduruyum

14 Ağustos

Ateş Aydınlatma ve Avize tamamen yalanla iş yapıyor işte yapılıyor denilemez insanları yanıltıyorlar. Paralarını alıyorlar ve iletişimi kesiyorlar ne telefonlara bakıyorlar ne de mesajlara 4500 TL'ye 2 adet avize siparişi verdim ama ortada avize yok bir de açıklama yapıyorlar. Pazartesi gönderilecek...

1 Yorum

Işıl

Bir de insanı azarlayıp hakaret ediyorlar. Aşırı saygısızlar, hayatımda böyle satıcı görmedim.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.