Kübranur sonuçtan çok memnun

Atawich Saygısız, Sorumsuz Çalışanlarla Dolu...

25 Mayıs 2023 00:52
Kübranur'un Teşekkür Mesajı
“Özge hanım, iletişime geçip gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Hediye çeki de verdi. Mağaza müdürü de gerekli ilgiyi göstererek telafi etti.teşekkürler”

Soğan halkası yok, çıtır mantar yok, içecek seçeneği yok, pizza çeşidi 2 tane var diyor. Garson kız siparişi yanlış aldı. Yemeklerin düzeltilmesini bekledik bir saat bir de birbirlerine danışıp durmalarını bekledik. Bizim suçumuzmuş gibi bir de üste çıkmaya çalıştılar, kaba kaba sanki bedava ya minnet edip yemeği veriyorlar. Yemek boyu garson dik dik baktı kendimi ve arkadaşlarımı zor tuttum. Muamele saygısızcaydı düzgün bir yetkili yok hepsi acemi. Bir daha gelmeyeceğimizi belirttik. Ne bir özür ne bir kibarlık ya da sorumluluk almak inanamazsınız. Benim şikayetlerim sonrası a101den eksik malzemelerini almaya gittiler. Bizden sonrakilerle aynı problemi yasamamak için. Bize niye yaşattılarsa, dengesizlikte bir numaralar.

25 Mayıs 2023 09:15 (Şikayetten 8 saat sonra)
25 Mayıs 2023 15:15

Misafirimiz Kübranur Ş. ile görüşülmüş ve memnuniyetinin sağlanması adına gerekli aksiyon alınmıştır.

31 Mayıs 2023 12:31

Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 17:00

02 Ağustos 2024 18:38