Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Atatürk Üniversitesi ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Atatürk Üniversitesi Yanlış Dönem Dersleri Üzerimde Görünüyor

Altan
Altan 20 Şubat 2021 21:48

2. Sınıf 2. Dönem Öğrencisiyim, 2. Dönem derslerim için harç ücretimi ve materyal ücretimi yatırıp 2. Sınıf 2. Dönem derslerimi seçip ders kaydımı yaptım. Ders alma listesinde danışmanımın onaylayacağı derslerim olması gerektiği gibi görünüyordu fakat bugün baktığımda bir değişiklik gördüm. İmkansız bir şekilde, 2. Sınıf 1. Dönem dersleri listemde var. Bu hatanın düzeltilmesi için ve zamanım kısıtlı olduğu için ulaşabileceğim her yerden ulaşmaya çalışıyorum. Son senemde ve dönemimde dikkatsiz bir hatadan mağdur olmak asla istemiyorum. Bugüne kadar aldığım üç dönemin derslerini de vermiş olduğum bilgisi zaten obs sisteminde kayıtlı görünüyor. LMS ekranında da ikinci sınıf ikinci dönem derslerin in kitapları var. Danışmanıma ayrı olarak yazdım, hatanın düzeltildiğine dair tarafıma en kısa zamanda dönülmesini rica ediyorum. Böyle bir sebepten sene veya dönem kaybedemem.

2 hafta önce

Atatürk Üniversitesi Aöf İade Yapamıyor Sistem Ölü

Depremzedeyim metaryel ücretini yatırdım alınmayacağını sonra öğrendim yardımcı olur musunuz ve ücreti yatırmama rağmen kaydım olmadı. LMS üzerinden dersler gözükmüyor. İletişim numarasında sadece telesekreter konuşuyor çözüm yolu bulunamıyor.

3 hafta önce

Atatürk Üniversitesi Harç İşlemi Gözükmüyor

Harç yaptırdım ama gözükmüyor online harç ödemede de işlem gözükmüyor lms3.ataof.edu.tr olmuyor şifremi yenilemiyorum ve sistem yanıt vermiyor derslerimde gözükmedi ayrıca üniversite kartını da çıkartmak istiyorum o da olmuyor.

Atatürk Üniversitesi Harç İşlemi Gözükmüyor
20 Şubat

Atatürk Üniversitesi Kayıt Silinmesi

Atatürk Üniversitesi açıköğretim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisiyim. 750 lira harç ücretimi ödedim ancak bilgilerime baktığımda kaydı silinmiştir yazıyor kaydım silindiyse nasıl harç ücreti alıyorsunuz nasıl ders seçimi yapabiliyorum anlayamadım. LMS sisteminde derslerimi göremiyorum.

3 Destekçi

2 Yorum