Atatürk Üniversitesi Obs Sistemine Giremiyorum

Obs bilgi sistemine giriş yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. E devlet şifremi de kabul etmiyor. Yeni şifre alamıyorum ki hiç şifre alamadım. Uygulamaya giriş yapamıyorum bu yüzden. Sınavlar yaklaşıyor ve ben giriş yapamadığım için ders notlarına ulaşamıyorum. Acil çözüm lazım.
Ata AÖF LMS sistemine giriş yapamıyorum, şifre hatalı diyor. Lütfen yardımcı olun. Bu yönden çok mağduruz lütfen yardım istiyorum sizden ata AÖF yetkililerinden. Her defasında böyle hata veriyor. Hep hata üstüne hata veriyor. Lütfen yadım edin, materyallere ulaşamıyoruz ata AÖF
Atatürk Üniversitesi obs sistemini sürekli yapmama rağmen bir türlü giremiyorum. Sisteme giriş yapmazsam. Bunu çözmek için ne yapmam gerekiyor. Sistem sürekli hata veriyor Şifremi de. Google ® hesabına kabul etmiyor Ne yapabilirim nasıl. Nasıl davranmalıyım.