Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Atatürk Üniversitesi ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tunahan sonuçtan memnun

Atatürk Üniversitesi Obs Giriş Hatası

Tunahan 05 Eylül 2021 20:09

Atatürk Üniversitesi açıköğretim ® programı kazandım. İlk defa öğrenci bilgi sistemine giriş yapacağım gelen mesajdaki şifreyi girmeme rağmen bir türlü giremiyorum sisteme. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

30 Ekim 2022

Atatürk Üniversitesi Obs Sistemine Giremiyorum

Atatürk Üniversitesi obs sistemini sürekli yapmama rağmen bir türlü giremiyorum. Sisteme giriş yapmazsam. Bunu çözmek için ne yapmam gerekiyor. Sistem sürekli hata veriyor Şifremi de. Google hesabına kabul etmiyor Ne yapabilirim nasıl. Nasıl davranmalıyım.

1 Destekçi
16 Ekim 2022

Atatürk Üniversitesi AÖF Giriş Yapılamıyor

Obs bilgi sistemine giriş yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. E devlet şifremi de kabul etmiyor. Yeni şifre alamıyorum ki hiç şifre alamadım. Uygulamaya giriş yapamıyorum bu yüzden. Sınavlar yaklaşıyor ve ben giriş yapamadığım için ders notlarına ulaşamıyorum. Acil çözüm lazım.

3 Destekçi
3 hafta önce

Atatürk Üniversitesi Harç İşlemi Gözükmüyor

Harç yaptırdım ama gözükmüyor online harç ödemede de işlem gözükmüyor lms3.ataof.edu.tr olmuyor şifremi yenilemiyorum ve sistem yanıt vermiyor derslerimde gözükmedi ayrıca üniversite kartını da çıkartmak istiyorum o da olmuyor.

Atatürk Üniversitesi Harç İşlemi Gözükmüyor

3 Yorum

Beyza

Benimde kaydım olmadığı halde kaydınız var diyor delireceğim, çözüm bulabildiniz mi acaba?

Beyza

Nasıl ulaştınız acaba yardımcı olursanız çok memnun olurum 😔

Tunahan

Sorunumu hallettim kaydınız yokken mesaj atmaları apayrı saçmalık kolaylıklar diliyorum