Atatürk Üniversitesi DGS İle Kayıt Yaptırdım Fakat YKS İle Kayıt Yapıldı Olarak Görünüyor!

Ben DGS den lisans tamamlamak için 3. Sınıf kamu yonetimi öğrencisi olarak bu yıl kayıt yaptırdım. Ben derslerimi bulamıyorum anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Atauni nin sistemi farklı çok zorlanıyorum. 3. Sınıf 5güz donemi ve 6 Bahar dönemimi oluyor. Anlayamadım bir şey.
DGS ile ata AÖF kamu yönetimini kazandım. 3. Sınıftan başlamam gerekirken sistemde 1. Sınıftan başlıyor gözüküyorum. Hatanın bir an önce düzeltilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde kaydımı iptal ettirmek durumundayım.
Ata AÖF sistemine kayıt olurken yaz okulu ve bütünleme sınav hakları olduğu için tercih ettik. Şimdi ise yaz okulu açıp açmayacağımız net değil şeklinde geri dönüşler alıyorum. Bu keyfi olarak karar verilebilecek bir durum değildir. Öğrenciler planlarını buna göre yapıp DGS sınavına giriyorlar.
Atatürk Üniversitesi'ne DGS ile yerleştim fakat çağrı merkezi kayıt sorgulamadaki telesekreter YKS ile kayıt yapıldığını söylüyor ben YKS sınavlarına bile girmedim ayrıca sistemde sınav merkezi tercihi yapamıyorum yani öyle bir seçenek yok obs sistemimde üstelik 3 sınıf olmam gerekirken 1. Sınıf olarak görünüyorum hiçbir şey düzgün değil nasıl bir sisteminiz var bu kadar insani mağdur edemezsiniz acilen düzeltilmesini istiyorum.