Fatma sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Rayban Gözlük Burunda İz Yapıyor

01 Nisan 2024 16:02
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Hızlı ve kesin çözüm teşekkürler”

Atasun Optik'ten 25 gün önce Ray-Ban marka bir gözlük satın aldım. Gözlük güzel; ancak burnumda iz bıraktı. Alışacağımı söylediler fakat iz yapmaya devam etti. Değişim için mağazaya gittim ve aynı markanın farklı bir modelini tercih ettim. Ancak bu gözlük de burnumda iz bırakıyor. İade sürem dolduğu için iade edemiyorum. Değişim hakkımı kullanmış bulunmaktayım ve müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bir yardım alamadım. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

01 Nisan 2024 16:21 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

02 Nisan 2024 17:52

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

02 Nisan 2024 17:56

Hızlı ve kesin bir çözüm sağlandı teşekkürler

02 Nisan 2024 17:57

Hızlı ve kesin çözüm teşekkürler

Eray sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2024 20:27
"Teşekkürler"
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 14:27

Rayban Gözlük Burun Bölgesinde İz Ve Rahatsızlık Yapıyor

29 Nisan 2025 19:06

10 Eylül 2024 18:24
Selçuk sonuçtan çok memnun

07 Nisan 2024 12:08
"Bu kadar hızlı bir geri dönüş beklemiyordum gerçekten aynı gün içinde bütün sorunumu çözdüler gerçekten müşterisini düşünen bir firma çok teşekkür ederim"