Atasun Optik Pişmanlık Yarattı!
2.266görüntüleme

Müşteri hizmetlerinden Merve Hanım aradı. Kendisine, ilgi, alakası ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim.
Ankara Anatolium AVM Atasun Optik mağazasından gözlük aldık ve cam olarak iyi bir marka seçtik. Bunun yanında bir de indirimli yedek gözlük aldık ve gözlükler kargo ile gönderildi. Gözlükler bir kılıfa konmuş ve gönderilmiş. Yanında bir temizleme bezi bile koymamışlar. Normalde marka bir cam seçtiğinizde gözlük ile birlikte bir de temizleme kiti veriliyor. Ama bizim gözlüklere normal bir temizleme bezi konamamış. Bugün müşteri hizmetlerinden G*** hanımla görüştüm. Durumu kendisine anlattım.
Bana temizleme kitinin ücretli olduğunu beyan etti. Normal bir bez de mi ücretli diye sordum. Oda ücretli dedi. Sanırım gözlükleri peçete veya ıslak mendille temizlemek gerekiyor. Normalde temizleme kitini aldığınız cam firması veriyor ama Atasun bunu parayla satıyor. Yazık bir de büyük bir firma olacaklar. Küçük bir temizleme bezi bile veremiyorlar. Bugüne kadar farklı optiklerden aldığın gözlüklerde böyle bir sorun yaşamamıştım. Çok pişmanım o kadar parayı dışarı ki bir optiğe verseydim keşke en azından bunları yaşamazdım.