Atasun Optik Hatalı Numaralı Gözlük Üretti

10 Haziran

2021 Haziran ayında Bursa Korupark Atasun Optik hatalı gözlük üretimi sonucu astigmat olmayan reçeteye 0.25 astigmat yapmış, annem bu süreçte zorlandığından gözlüğü kullanamayarak eski gözlüğünü kullanmış. 2023 Mayıs ayında eski gözlüğünden dolayı şikayetleri arttığında göz doktoruna Atasun'dan yaptırdığı gözlüğü götürdüğünde göz doktoru sizde astigmat yok ancak bu gözlüğe astigmat yapılmış bunu kullanamazsınız demiştir. Göz numaralarında numara değişiminin çok olmadığını doğru gözlük ile yeni gözlüğe ihtiyaç duymayacağını ayrıca belirtti. 5 ayrı gözlükçüden gözlüğü kontrol ettirdiğimizde reçetede olmayan 0.25 astigmatın olduğunu fişleri ile beraber belgeledik. Korupark Atasun mağazasına gidip anlattığımızda kendileri kontrol edip bu gözlükte astigmat olmadığını söyledi, ısrar ettiğimizde mağaza müdürünün olmadığını daha sonra gelmemiz gerektiğini söylediler.

Atasun Optik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 52 dk 51 sn
Atasun Optik Logo
10 Haziran 12:43

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Atasun Optik Logo
10 Haziran 17:56

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Cem
10 Haziran 18:14

Atasun Optik herhangi bir çözüm sunmadı, 5 farklı yerden alınmış aynı değerlerin olası çizikler yüzünden yanlış olabileceğini kendilerinin doğru üretim yaptıklarını söylüyorlar. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağız.

Atasun Optik Numaralı Gözlük Odak Problemi

5 gün önce

Arnavutköy Avlu34 AVM içerisinde bulunan Atasun optikte babam için numaralı gözlük yaptırdık. Gözlük kullanımı sonrası babam 3 kez trafik kazası yaptı. Bir sorun olduğunu belirtmek için tekrar hekim ile görüştük. Aks veya odak ayarında bir sorun olabileceğini söylemesi üzerine tekrar durumu izah etm...

Atasun Optik Reçetesiz İşlem Yapılmadığı Belirtilerek Mağazadan Gönderildim.

1 hafta önce

İzmir Hilltown AVM de bulunan Atasun Optik mağazasına gözlüklerimi götürerek güncel olan gözlük camıma ait numaralı cam taktırmak istedim ve reçetesiz işlem yapmadıklarını belirttiler. Şahsi olarak farklı bir çok optik gözlük kullanımı yapmaktayım. Dolayısıyla da reçeteli almış olduğum gözlük camını...

Atasun Optik Numaralı Cam Hatası

27 Temmuz
"Şubede en başından beri benimle ilgilenen Fatma hanımla birlikte talebim alındı, odak ölçümlerimin ardından gözlüğüm ücretsiz gönderildi. Müşteri hizmetleriyle de bu aksiyonun ardından görüşme fırsatım oldu. Her ikisine de ilgileri için teşekkürler, umarım camlarım sorunsuz gelir. Tek temennim bu."

1 Yorum

Humeyra

Aynı sorunu yaşadım. Atasun güvenilir değil. Yanlış cam yapmış, kabul etmediği gibi alışırsınız dediler

Atasun Optik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı