Ceyda sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Dbyd Yamuk Gözlük Sorunu

Atasun Optik Dbyd Yamuk Gözlük Sorunu
06 Kasım 2023 12:07

Atasun'dan dbyd marka aldığım güneş gözlüğü aldığım günden beri yamuk. Aldıktan sonra yüzümde hafif yamuk durduğunu fark edip şubesine uğradım. Çalışanlar elleriyle gözlüğe şekil vermeye çalıştı yamukluk gitmedi yapamayacaklarını anlayınca başka şubeye gittim ama fark ettim ki nereye gidersem gideyim çalışanlar elleriyle gözlüğe şekil vermeye çalışıyor ve gözlük artık çok çok daha yamuk kullanılamayacak bir halde suratımda yamuk duruyor. Verdiğim para çöp oldu resmen. Atasun'dan alayım kaliteli olsun demiştim keşke gidip butikten alsaydım onlar bile daha sağlam

06 Kasım 2023 12:58 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Kasım 2023 13:13

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Atasun'dan Aldığım Ray-Ban Gözlükte Çerçeve Yamukluğu Sorunu

30 Kasım 2024 00:01
Atasun'dan Aldığım Ray-Ban Gözlükte Çerçeve Yamukluğu Sorunu
Ecem sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 11:32

01 Kasım 2023 23:13
Aysima sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'te Hasarlı Ürün Ve Uzun İnceleme Süresi

14 Ağustos 2024 21:03