Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Asus VivoBook Mavi Ekran Hatası Veriyor Ve Düzelmiyor.

10 Ağustos 2023 18:34

Asus VivoBook modelini yaklaşık 1.5 sene markaya güvendiğim ve dolayısıyla uzun ömürlü olur diye düşünerek tercih ettim. Ancak yoğun kullanmadığım halde bir gün mavi ekran hatası verdi ve çalışmadı. Teknik serviste format atıldı. Format atılmış, dosyaları, programları silinmiş bir bilgisayarı tabii ki kontrol ederek geri aldım. Ancak durum kullanmaya tekrar başlayınca her seferinde tekrar etmeye devam etti.

Her gün mavi ekran hatası veriyor ve çok yakında yine çalışmaz duruma döneceği çok aşikar. Müşteri hizmetlerinin ilgisizliği de malum. Tekrar servis, tekrar format ve tekrar mavi ekran ve güvenimi tamamen yitirmiş, kimseye tavsiye etmediğim her an donacak her an kapanacak ve bir daha çalışmayacak olan Asus Vivobok notebook.

Markadan hatalarının arkasında durmalarını ve müşterilerini desteklemelerini umardım. Büyük bir hayal kırıklığı oldu. Aynı dönemde Asus 'tan daha uygun fiyatlı olan Lenovo ve HP notebook alan benimle aynı işi yapan yani aynı amaçlarla bilgisayarı kullanan arkadaşlarım hiç sorun yaşamadılar. Keşke ben de tercihimi Asus dışında bir markadan yana yapsaymışım. Hem daha az öder, hem işlerim yarım kalmaz, hem de en azından normal ömürlü bir cihazım olurdu.

28 Nisan 10:52
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus VivoBook Yetkili Servis Ve Firma Pişmanlığı

25 Nisan 2024 06:59
Asus Bilgisayar Asus VivoBook Yetkili Servis Ve Firma Pişmanlığı
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 06:14

26 Mayıs 14:09
Asus Dizüstü Bilgisayarın Sürekli Arızalanması Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alınamaması
Asus Bilgisayar Kategorileri