Deprem destek listelerine hızlı erişin!
ASICS ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mustafa 30 Ekim 2022 20:16
ASICS Asics Trail Scout 2

8 Temmuz 2022 tarihinde Asics online platformundan trail scout 2 koşu ayakkabısını satın aldım. İlk defa Asics marka bir ürün satın aldım. Satın alırken aslında farklı beklentilerim vardı ürünle ilgili. İkinci ayında her iki ayakkabınında önlerinde açılmalar başladı. Bende ürünü incelenmesi için Asics'e gönderdim. 2 ay koşu için kullandığım yağmurlu havalarda bile giymediğim ayakkabının açılmasından sorumlu olan taraf bizmişiz. Gönderilen mesajda ise ayakkabıların sağlık rahatlık ve günlük aktiviteler için üretildiğini üretiminde kusur bulunmadığı söylenmiş. Ama ayakkabının açıklamasında''traıl scout™ 2 erkek koşu ayakkabısı ile açık hava koşularından aldığınız keyfi iki katına çıkarın! Uzun açık hava koşuları sırasında karşınıza çıkan Zorlu arazilerde bile konforunuzdan ödün vermemenize yardımcı olan trail scout™ 2 erkek koşu ayakkabısı koşu sırasındaki rahatlığınızı artıracak özellikler ile donatılmıştır.''. Yani 2 ayda günlük sadece 1 saat kullanılan bu kadar kolay şekilde yırtılmaya başlayan ayakkabının markasına nasıl güvenebiliriz? Ürünün ücretinin iade edilmesi önemli değildi ürün değişimi bile yapılsaydı müşteri deneyimi açısından takdir edebilirdim.

ASICS Logo
ASICS31 Ekim 2022 09:43
Mustafa03 Kasım 2022 10:38

1 gün sonra Asics müşteri temsilcisi bize ulaştı. Bu konuda yardım edeceklerini düşündüm (ayakkabıyı gönderdiğim gün gibi beklentiye girmişim değişim iade yapılacağını düşünmüştüm.) Dediği tek şey şikayet var'a bıraktığınız şikayet için aradık bir de sizden dinlemek istedik dedi. Tekrar hatalının bizim olduğunu söyledi. Ve hatanın ayakkabıya sıvı veya kimyasal temastan kaynaklandığını söyledi :dd Ya ben bu ayakkabıyı sadece koşu için aldım. Günde sadece bir saat kullandım kullandıktan sonra direk ayakkabılığa attım. Ne sıvı ile temas oldu ne de kimyasal ile. Yani gerçekten inanılmaz. Tercih ederken düşünmenizi tavsiye ederim sizden kaynaklanmayan yırtıklarda kesinlikle sorumluluk almıyorlar.

15 Nisan 2022

Asics Tarafından Yaşatılan Mağduriyet

Bursa Kent Meydanı Koray Spor mağazasından 1500 TL lik Asics koşu ayakkabısı satın aldım ve alırken özellikle sordum bu markayı ilk defa duyuyorum bir sıkıntı yaşar mıyım diye hiçbir sıkıntı yaşamayacağımı söylediler. Yaklaşık 15 gün kullandım ayakkabıyı bu 15 günün sadece 5 gününde bu ayakkabıyla h...

28 Nisan 2022

ASICS Ayakkabı Sol Üst Burun Kısmından Yırtıldı.

Asics gel content 7 erkek koşu ayakkabısı aldım Boyner'den. 4 ay önce. Sayılı günlerde, günde 1 saat yürüyüş için kullandım. Ayakkabı sol üst burun kısmından yırtıldı. Bu kadar kalitesiz bir ayakkabı çıkacağını tahmin edemedim. Ayakkabıyı geri iade ettim.

• profile
  • profile