Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Asena Jewels ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Asena Jewels İyi Oku

Deniz
Deniz 06 Şubat 00:21

Asenajewels adında bir Instagram hesabından 7 Ocak 2023'de EFT ile ürün satın aldım. Ürün hala gelmedi. Para iadesi istiyorum sürekli geliştirilip duruyorum. Ürünü de yollamadılar para irademi de yapmadılar. Tüm konuşmalar ses kayıtları yazışmalar dokümanlar elimde. CİMER'e de Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim.

Yazılan hesapları da engelliyorlar. Şikayet edeceğim gerekirse Müge Anlı'ya çıkıp bu yalancıları ortaya çıkartacağım. IBAN numaram isteniyor. Fakat 2 haftadır param iade edilmiyor! İnsanların sinir sistemleriyle oynuyorlar. Kesinlikle sayfanın denetlenmesi gerekiyor!

3 gün önce

Asena Jewels Engel Attılar!

Paramı 18 Şubat 2023'te aldılar havale ile dekontu elimde bugün 20 Şubat hala ürünüm gönderilmedi ve sürekli yazmama rağmen geç de olsa gelecek diye oyaladılar beni fakat bh sabah son mesajımı attığımda. Sayfa engel attı... Instagram jewels asena sayfanın adı sahibi müşteri memnuniyetleri sürekli pa...

3 gün önce

Asena Jewels Mağdur Olmam

28 Şubatda sosyal medya üzerindeki sayfasından Asena Jewels (a*** a*** o****) adli kişinin sipariş oluşturmak istedim. Ödemeyi yapıp dekontu kendileri ile paylaşınca sipariş oluşturabilecek lerini söylediler ve bende öyle yaptım. Bugün oldu hâlâ aldığım ürün teslim edilmedi. Defalarca yazmama rağmen...

2 Destekçi
4 gün önce

Asena Jewels Şikayeti

Köprüyü geçene kadar satıcılar. 3 hafta olacak neredeyse ne ürünüm geldi ne iadem yapıldı. Mesajlara dönen yok, teli açan yok, muhatap bulmanız mümkün değil. Böyle ticaret, esnaflık olmaz. Bir kere ahlaka uygun değil, yazıklar olsun.

2 Destekçi

3 Yorum

Hülya
Hülya

Ben buradan alışveriş yaptım ana başıma gelmeyen kalmadı sipariş verdim parayı havale ettim sonra oyalama başladı bir ay her gün yazdım mesaj attım bin pişman oldum sonra firma sahibi kadın cevap verdi isimli yonca kolye yapılacaktı isterseniz beklemeyin gönderelim dedi artık kabul ettim isimli kolyeler biraz pahalı bakınız geçmesin çelik bileklik hediye göndereceğiz çok özür dileriz dendi sonra kargom geldi hediye yerine iki tane çelik olmayan ucuz kolye ucu gönderdiler çok yalan konuşuyorlar bir daha mı buradan alışveriş yapmaz kimse kesinle bir şey alması

Esra
Esra

2aydan fazladır bekleyen insanlar var 21 aralıkta verdim hep oyaladilar ortada hiçbir şey yok. Sipariş verenlere o kadar üzülmüyorum ki ses kayıtları duruyor. Sayfaya atilan bütün masur mesajalri kaydettim duruyor

Kader
Kader

Eğer İstanbuldaysaniz adresine gidin beni de tam 1 ay aynı şekilde oyaladilar en son adresine gittim paramı o şekilde iade ettirdim