Arzum, Kullanıcı Hatası Deyip Garanti Kapsamında Tamir Etmiyor

Arzum tartının 1 ayağı soyuldu (yıprandı) ve garanti servisinde ayağının olmadığını söyleniyor o kadar para verip oluyoruz güveniyoruz Arzum gibi bir marka sonuçta güvenip alıyoruz ve küçük bir parçası olmadığı için düzgün tartmayan tartı için ayağı gerekli olan parça yok gerçekten saçmalık. Arzum müşteri hizmetlerinin dönüş yapmasını rica ediyorum. Tartı modeli: ar-553
Merhabalar Arzum Okka kahve makinem var garantisinin bitmesine 2 ay var ama makinemin ışığı yanıyor kaynatmıyor servisine götürdüm ana kartı yanmış dedi. 750 lira ücret istedi. Servis dışıymış ana kart değişimi böyle bir şey olabilir mi nasıl garanti kapsamı dışına çıkabiliyor
Arzum 1500 Watt çift bıçaklı Technoart Maxi blender setini aldım. Dik parçalayıcıyı kullanmak istediğimde cihazı çalıştırdığım anda cihaz kartı yandı....
0 Yorum