Arzum Starry Blender Arıza
947görüntüleme Değerli Müşterimiz,
Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir
Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir.
Saygılarımızla,
ARZUM Müşteri Hizmetleri
Bize ulaşabilirsiniz;
0850 222 1 800
[email protected]
Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.
Sn. Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz ve bizim için çok değerli olan fikirlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletişim bilgileriniz üzerinden tarafınıza ulaşım sağlanamamıştır. Sizlerin mutluluğunu çok önemsiyoruz, aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden bizlere ulaşmanız durumunda sizi dinlemekten memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Arzum Müşteri Hizmetleri | 0850 222 1 800 | [email protected] | http://www.arzum.com.tr Mesai saatlerimiz Pazar ve resmi tatil günleri hariç 09.00 – 19.00 arasındadır.
Arzum' dan Eylül 2020 de Starry AR1111 blender seti aldım. 3 yıl garantisi var. Ürünün çırpma fonksiyonu bozuldu. Servise götürdüm tamir edildi bir sonraki kullanımda tekrar aynı sorunu yaşadım. (Kullanım alanı 3 yumurta bir bardak şeker çırpma). Servise tekrar götürdüğümde ise kullanım hatası olduğundan dolayı garanti kapsamına girmediğini yedek parça olarak almam gerektiğini ve 10 saniyede bir cihazı dinlendirmek gerektiği söylendi. 3 yumurta bir bardak şeker ne kadar çırpılır? Saatlerce bu işlemi yapmadım fakat dakik olarak da 10 saniye saymadım. Kim sayıyor?! Kronometre ile mi çalışacağız?!
Bir çırpıcı bir kek çırpmıyor ise ne için üretildi?! Ürün performansınız kadar müşteri hizmetlerinizde düşük. Aradığımda ekspertiz talep etmeme rağmen öyle uygulamamız yok denildi. Yok ise o zaman kullanıcı hatası deyip kestirip atamazsınız. Bir pandemi döneminde tekrar servise gidin bizi onlarla görüştürün demek gibi bir lükse de sahip değilsiniz. Bu nasıl bir sorun çözme yöntemi?! Bir daha Arzum ürünü mü asla!