Arzum Rich Spin M Kahve Makinesi Süt Modunda Dibini Tutturuyor

02 Haziran
Meryem'in Teşekkür Mesajı
“Ürünümde kalibre sorunu varmış uzaktan tarif ederek sorunumu çözmeme yardımcı oldular. Çok teşekkür ederim ilgili bir bayandı sorunumu çözdü çok teşekkürler🫠”

Arzum rich spin m kahve makinesinin sütlü içecek modunda dibi tutuyor! Ürünü aldığım günden beri sütü dibine yapıştırıyor ve yakıyor bayağı kararıyor. İçine su koyup bekletmek bile yumuşatmıyor defalarca denedim her şekilde mümkün değil hep Yakıyor ve kolayda temizlenmiyor da artık yıldım çözüm olursa mutlu olacağım teşekkürler.

Arzum Logo
02 Haziran 04:09
Arzum Logo
02 Haziran 13:39
Meryem
02 Haziran 13:59

1 hafta önce

Arzum Okka kahve makinesini 11 Mart tarihinde aldım 6 ay oldu ve aldığımız günden beri cihaz pişirme yapmadan bitti uyarısı veriyor ve kahve soğuk kalıyor. 6 ay 3 kez garanti servisine götürdük ve yapılıp geri verildi. Tekrar aynı problemi yaşıyorum. Hiçbir şekilde çözüm olmuyor. Getir götür yapmakl...

Arzum Okka Minio Jet Kahveyi Pişirmiyor

1 hafta önce

Kız kardeşim Trendyol'dan hediye olarak Arzum Okka Minio jet kahve makinesini aldı. Başta pek fazla kullanmadım öylece duruyordu. İlk birkaç kullanımda düğmeye basınca yanmıyordu, neyse sonra yanmaya başladı. Biraz kullandım, şimdi de kahveyi pişirmeden sinyal vermeye başladı. Bir çözüm bekliyorum.

Arzum Okka Kahveyi Ilık Yapıyor

2 hafta önce

Arzum Okka kahve makinesi maalesef ılık yapıyor hiç sıcak değil. Çözümü nedir acaba? Servise mi götürmem gerekiyor daha 1 aydır kullanmaya başladım ilk kullanımdan beri aynı sorunu yaşıyorum. Arzum yetkilileri yardımcı olabilir mi? Bu şekilde kahve içmek hiç keyifli değil.

Arzum Okka Minio Kahve Pişmeden Sinyal Verip Kapanıyor

4 hafta önce

Hepsiburada Efe faruk satıcısından Arzum Ok004-K Okka Minio Türk kahve makinesi aldım, fakat daha 4 ay bile olmadan Kahve kaynamadan sinyal yanıp sönüyor. Pişirme işlemini sonlandırıyor. Sıklıkla kullanmadım bile. Acil çözüm istiyorum. Arzum'a güvenerek aldım hayal kırıklığına uğradım.

Arzum Okka Minio Kahve Makinesi

25 Ağustos

Arzum Okka Minio Türk kahve makinesi çeyiz seti olarak aldım, fakat daha bir yıl bile olmadı. Kahve kaynamadan sinyal yanıp sönüyor. Pişirme işlemini ...

0 Yorum

Arzum Şikayetvar üye markasıdır