Arzum Prostick 2000 Blender Seti Garanti Kapsamı Dışı

07 Nisan
Reyhan'ın Teşekkür Mesajı
“Gece saatlerinde şikayet bildirimimi yapmama rağmen hemen dönüş sağlandı. Yetkili servisten kaynaklanan bir problem olduğu için hızlıca çözüme kavuşturdular. Müşteri temsilcisinin ilgisi için de teşekkür ederim”

Geçen sene çeyiz olarak almış olduğum Arzum Prostick 2000 blender setini kullanmaya başladıktan 6 ay sonra mikser gövdesi bozuldu. Sadece birkaç kere kullandığım bir parçaydı ve ilk kutuyu açtığımda bile bu parçanın ara yüzünden yağ akıyordu ve temizleme rağmen arındıramadım. Tahminimce başından beri problemli üründü. Servise götürdüğümüz anda bu parça garantiye dahil değil denildi daha hiç bakılmadan. Avukat eşimin ısrarları üzerine yetkili servis aldı, önce yedek parça siparişi verildi diye mesaj gönderildi ancak sonrasında garanti kapsamında olmadığına dair bilgi verdiler. Arzumun 3+1 yıl garantisine güvenerek almış olduğum blender seti için hüsrana uğradım. Şimdi yeniden parça siparişi verdim ancak hem ürün elimde olmadığı süre boyunca bekletildim hem de yine ürünü kendim satın almak zorunda kaldım. Arzum gibi bir firmaya yakışmadı.

Arzum Logo
07 Nisan 23:12