10 Nisan

Arzum robot çalıştırınca çok fazla ses çıkartıyor bıçak kısmında dönme var ama kesme işlemini yapmıyor içinde bir şey koymayınca dönüyor koyunca dönmüyor çıkan seste aşırı rahatsız ediyor yani sorun nedir acaba ama blender ve mikserimde bir sorun yok kullanımda hiçbir farklı bir şey yapılmadı her zaman ki gibi kullandım çok sık kullandığım bir üründe değil ayrıca daha evvel çırpıcı da elimde kaldı servis 250 TL para istedi üstelik kek çırparken oldu o da çalışmıyor, ürünün orijinal olduğunu düşünmüyorum artık kesinlikle zorlanma filan olmadı.

13 Nisan 17:57

Şikayet kaydı açtıktan sonra yeni ürün yollayacağız şikayetinizi düzeltir misiniz dediler ürünler gelmeden düzelttim, ürünler elime bugün ulaştı ve çalışmıyor ayrıca bende seri ile renk ve şekil farkı var asla etik bir şey değil yaptıkları şimdi de servise götürün diyorlar dalga geçer gibi sorunu çözdük diyerek buradan zorla şikayetimi düzelttirdiler uyumsuz ve orijinal olmayan parça yollayarak bende güvenip şikayetimi düzelttim ama şu an mağduriyetimin acil giderilmesini istiyorum

Arzum Logo
10 Nisan 02:55
10 Nisan 15:21

Herhangi bir dönüş olmadı

Arzum Logo
10 Nisan 16:29
10 Nisan 16:34

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim

13 Nisan 17:43
Arzum Blender Seti Arızası

Firma sorunu anlattıktan sonra 2 parça ürün yolladı fakat 2 si de bende ki seriye uyumlu değil renk ve model farklı olmakla birlikte ürün çalışmıyor, bıçak dönmüyor, çağrı merkezini arıyorum sabahtan beri dönüş yok kendim tekrar aradım servise götürün dedi böyle bir şey ilk defa başıma geliyor insanlarla dalgamı geçiyorsunuz şikayetimi geri almam için ürün yolladık deyip farklı eski model kendi modelime uymayan ve çalışmayan parça yollayıp şikayetinizi düzeltebilir misiniz dediler bende güvenip parçalar elime ulaşamadan şikayetimi düzeltmiştim gelen parçalar çalışmazsa ne olacak dedim yine yardımcı oluruz dediler şimdi gelmiş servise götürün diyorlar bu yaptığınız şey asla etik değil ürün hala garantide ve dalga geçer gibi eski seri çalışmayan parça yolluyorsunuz arıyoruz muhatap yok Arzum pişmanlıktır...

14 Nisan 17:52
Arzum Blender Seti Arızası

Ayrıca motor kısmının ucundan plastik yerden siyah parçaları dökülüyor hazne kapağının içine dökülmüş kendi içinden de görülüyor döküldüğü bu ürününü orijinal olmadığımı düşünüyorum artık resmen elimde kalıyor her parçası

17 Nisan 12:48

Geri dönüş yapılmadı hala

04 Mayıs 23:19

Daha önce renk ve model farkı ile gönderilen ürünler ile çalışmamıştı şimdi de söylememe rağmen aynı ürünler yine gönderildi ve yine çalışmıyor robot haftalardır bu ürünle uğraşıyorum gönderdiğiniz parça ile de çalışmıyor bu robot

04 Mayıs 23:22
Arzum Blender Seti Arızası

Gördüğünüz gibi bıçak dönmüyor yeni parçalarla bıçağınız çalışacak demiştiniz

04 Mayıs 23:28
Arzum Blender Seti Arızası

Motor oturan kısım siyah siyah dökülüyor ben bu geniş hazneli robotu ayda yılda bir kullanıyorum resmen elimde kaldı en başında ben arızanın motor kısmında olduğumu söyledim ama siz hayır onunla alakalı değil dediniz ve uygun olmayan parça yolladınız onlar geri gitti şimdi ürünümle uygun renkte ve modelde parça geldi yine çalışmıyor yani sorun motorda resmen siyah siyah dökülüyor

08 Mayıs 14:18

Şikayet var kanalından görüştüğüm hanımefendi son gönderilen parçalarla da çalışmazsa bütün parçalarla ürünü merkezimize yollayın incelemeye alınsın mağduriyetiniz giderilsin, sorunun nerede olduğunu anlayalım dedi fakat 3 gün ben aramama ve not bırakmama rağmen hala dönüş yapılmadı gerçekten tam 1 ay oldu hala biz çözüme ulaştırılmadı bu kadar zor olamamalı

02 Ekim 2022
"Teşekkür ederim ilginiz çözüm odaklı davranışınız için kolay gelsin"
Arzum Kalitesi Bu Kadar Mı

Arzum Blender Arızası Ve Garanti.

4 hafta önce

30.07.2023 tarihinde almış olduğum ar1137arzum marka Star chef model 1500 w multiblender setinin çırpma kısmını yemin ederim ki iki kez kullandım. İki...

Arzum Blender Arızası Ve Garanti.

0 Yorum

Arzum Şikayetvar üye markasıdır