Arzum 2 Aydır Orada Olan Ve Geri Dönüşü Olmayan Ürün

02 Ekim
Nurselin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum sorunum giderildi. Almam gereken cevapları aldım”

2 ay önce Arzum blender ımızı bu servise verdik. Öncelikli olarak beklememizi faturaya bakacaklarını sonradan, garanti kapsamında olduğunu ve yapılacağını söylediler. Aradan 2 ay geçti ses seda yok telefonlar açılmıyor. Sonra tekrar arandığında parça beklendiğini söylediler sonrada bugün gittiğimizde garanti kapsamında olmadığını 865 TL ödememiz olduğunu söylediler. Madem garanti kapsamında değil bunu sizi aradığımızda neden söylemediniz? Madem parça o zamandan beri bekliyordunuz şimdi neden hemen yarın teslim edebiliyorsunuz? İnsan oyalamaktan başka bir şey değil. Zaten yaptıracaktık olan iki ayımıza oldu.

Arzum Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 53 sn
Arzum Logo
02 Ekim 10:46
02 Ekim 14:00

Teşekkür ediyorum sorunum giderildi. Almam gereken cevapları aldım

Gamze
25 Ekim
"Şikayetimin ardından benimle hızlıca iletişime geçtiler ve çözüm odaklıydılar. Ürünümün ücretsiz bir şekilde tamir ve onarımının gerçekleştirileceğini tarafıma bildirdiler. Ayrıca görüştüğüm müşteri hizmetleri temsilcilerine yardımları ve nezaketleri için çok teşekkür ederim :) Mutlu günler dilerim."

Muhammet
5 gün önce

Arzum marka dikey şarjlı süpürgemiz arızalandığı için servise getirdik. Serviste motor temin edilemeyince ürün değişime gitti; buraya kadar her şey normal, çünkü elektronik aletlerde sorun olabilir. Ürün elimize ulaştığında annem, yaşlı olduğu için sürekli bu dikey şarjlı süpürgeyi kullanmayan biri,...

Arzum Soprano Max Blender Seti Sorunu

Barış
03 Kasım
"Genel merkez müşteri hizmetleri anında ilgilendi ve aradılar. Ücretsiz onarım işlemi başlatıldı hemen. Teşekkürler Arzum."

0 Yorum

Arzum Şikayetvar üye markasıdır