Vitra Artema Batarya Sorunlu Uçlarının Garanti Dışı Kalması

17 Nisan 13:15

Bugün Vitra Artema bataryalarımızın az akması problemi için yetkili teknik servis (A** A***-Ö*** A***) hizmetinden yararlandım. Yetkili servis (Ö*** A***), bataryaların performanslı çalışması için zorunlu olan yeni uçların garanti kapsamına girmediğini, mevcut uçların tıkanması sebebiyle değişiminin ücretli olduğunu belirtti. 'Bu sıkıntılı musluk uçları değişmeden performans alamazsınız.' dedi.
Evimize lavabo bataryasını Koçtaş'tan Vitra Banyo Takımı ile birlikte almıştık. Zaten aldığımızda da az akıyordu. Ayrıca mutfak için de Artema batarya satın aldık. Henüz 2 yıl dolmadan bizden 600 TL servis bedeli ve 2 adet Artema bataryanın 240 TL yeni uç ürün bedeli talep edilmesini haksız buluyoruz.
Teknik servisleriniz, merkezin haberi olmaksızın ya da bilgisi dahilinde, biz müşterilerin mağduriyetine sebep oluyor. Evime gelen teknik servis, işlem yapmadan ücret konusunda bilgi vermemiş. Ne işlem yapacağını açıklamamış. Beni gereksiz yere servis ücreti ödemeye zorladı. Batarya uçlarının değişimi yapılması gerektiği belirtilebilir ve böylece ben dışarıdan çok daha uygun fiyata temin edip takabilirdim.
Beni ve benzer durumdaki birçok müşteriyi bu şekilde mağdur etmenizi doğru bulmuyorum. Eğer musluk takılırken bu uçların çok kısa zamanda tıkanacağı belirtilseydi, önlem alabilirdim.
Vitra Artema markasının teknik servislerinin daha iyi denetlenmesini rica ediyorum. Gelen teknik servis, herhangi bir teknik servis formu düzenlemeden ayrılmıştır. Toplam 840 TL bedelin sadece IBAN yoluyla ödenmesine izin verilmiş. Yanında pos makinesi bulundurulmamıştır.
Vitra Artema markasına olan güvenim bu teknik servis hizmeti sebebiyle sarsılmıştır. Ödediğim ücretin Vitra tarafından iade edilmesini talep ediyorum.

17 Nisan 13:30 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İyi müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyor, en üst seviyede olması için özenle çalışıyoruz. Ancak bazen istemeyerek de olsa sizleri olumsuz bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Öncelikle bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkezi’ndeki ekibimiz, başvurunuzla ilgili sizi dinlemek ve çözüm için gerekli aksiyonları hızla devreye almak için en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkez

17 Nisan 13:31

Ödemesini IBAN üzerinden yaptım. Faturası yeni geldi. Teknik Servis Formu hala tarafıma iletilmedi. Normalde evden ayrılmadan bırakılması gerekirdi.

17 Nisan 14:40

Bugün 13:47'de Vitra Artema Müşteri Hizmetleri birimi telefonla ulaştı. Yaşananları anlattım. Asla kusuru yetkili teknik servisinde bulmadı. Müşteri temsilcisi, yetkili servisin eve çağrılması durumunda garanti dışı işlem olsa bile fark etmez (sadece bilgi vermesi yeterli) parasını 600TL olarak ödersiniz dedi. Batarya uçları kirlenmesin diye evinize filtre taktırın diye yazmışlar kataloglarına ama kimse bilgi vermedi dedim. Garanti dışı işlem kullanıcı hatası ile olur dedim. Kullanıcı şebeke hattının tortulu suyundan da sorumlu dediler. Ödemeleri teknik servis IBAN ile alıyor dedim. Pos makineleri arızalı olabilir dediler. Vitra Artema sadece kendi menfaatini ve bayilerini koruyan bir marka imiş. Satın alırken bir daha düşünün.

Özgür
10 Kasım 00:51

Artema Muslukta Belirsiz Özellik Ve Haksız Ücret Talebi

Samet
04 Kasım 13:02
Artema Muslukta Belirsiz Özellik Ve Haksız Ücret Talebi

Şaban
16 Ağustos 16:44
"Sorunum aylar sonra çözüldü, teşekkürler Şikayetvar. Artemayı ve müşteri temsilcilerini defalarca aramama rağmen çözüm sağlanmadı geri dönüş yapılmadı. Ne zaman Şikayetvar kaydı oluşturdum çağrı merkezi beni aramaya ve çözüm sağlamaya gayret etti."

Artema System Rain Ls25 Su Kaçırma Sorunu Ve Kotu Servis

Gozde