Artema Evye Bataryanın Su Saçması

Mert
08 Temmuz 14:03

Öncelikle merhaba,

07.07.2024 Tarihinde Bursa Nilüfer'de bulunan Bauhaus'tan 1 adet Inox Pull-Down batarya aldım. İlk kurulumu gerçekleştirdikten sonra ürünün su çıkışının hasarlı olduğunu belirterek (Video kaydını göstererek.) Bauhaus'a geri götürdüm. Ancak kendilerinin sadece Distribütör olduğunu belirterek bizi servise yönlendirdiler. 08.07.2024 tarihinde servise ürünü götürdüğümüzde, ürünün kullanılmış olduğu için iade alamayacaklarını belirtip başlık elimde bulunamamakta dilerseniz diğer servise götürün dediler. Ardından da ürünü aldığım firma ile görüşüp tekrar bizi oraya yönlendirdiler.

1 adet mutfak bataryası için sağa sola gitmekten 1000 liralık benzin yakmamın dışında sorunum çözülebilmiş değil. Şu an diğer firmaya gitmekteyim. Bir daha bu markanın ürününü almayı ve çevremdekilere aldırtmayı düşünmüyorum. Kutunun arkasına 10 yıla kaplamaya garanti veriyorum borulara şu garantiyi veriyorum yazmak yerine, düzgün kalite kontrol sağlayıp daha ilk gün kullanılan ürünün sorunsuz olacağını garanti verip müşterileri bu şekilde mağdur etmesinler.

08 Temmuz 14:15 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İyi müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyor, en üst seviyede olması için özenle çalışıyoruz. Ancak bazen istemeyerek de olsa sizleri olumsuz bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Öncelikle bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkezi’ndeki ekibimiz, başvurunuzla ilgili sizi dinlemek ve çözüm için gerekli aksiyonları hızla devreye almak için en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkez

Mert
08 Temmuz 16:03

Ürün Bauhaus tarafından geri alındı ve sorunla kendilerinin ilgileneceğini belirttiler. Kendilerine teşekkür ederim.

Garanti Sürecinde Kapanan Bayi Sorunu

Hasan
08 Ekim 12:46

Artema 10 Yıl Garanti Süresi Aldatmacası!

Ozcan
24 Eylül 20:44