751Şikayet

• Videolu

Arnica Köpüklü Makinesi Çalışmıyor

Ceren
28 Mayıs

3 hafta önce StarCity AVM'de bulunan Teknosa'dan Arnica köpüklü serisinin Türk kahvesi makinesini aldım. Ancak, fişi prize taktığımda kırmızı ışık bir kere yanıp beyaza geçiyor ve birkaç prizde denememe rağmen normalde kaynadıktan sonra beyaza dönüp ses gelmesi gerekiyor.

Arnica Tesla Çekim Gücü Azaldı

İrem
27 Nisan

Arnica Tesla Premium birkaç ay önce kırmızı ışık verdiği için servise gitmişti. Şimdi çekim de gücünde problem yaşamaktayım. Başta gayet iyi durumdaydı. Halıya yapışıyordu minik kırıntıları bile alırken şu an makineden sadece ses geliyor. Çekim gücü neredeyse yok denecek kadar az durumda

Arnica Tesla Süpürge Kırmızı Işık Sorun

Feride
24 Mart

"Arnica markasına teşekkür ederim ilgililerinden için."

Arnica Tesla Ergo Active model süpürgede cihaz üzerindeki üründe açma kapama işaretinin bulunduğu satırın en sağındaki ikonda kırmızı ışık yanıp sönme...

Arnica Küçük Ev Aletleri Mila Süpürge Kırmızı Işık

Onur
29 Ağustos 2022

Müşteri hizmetlerini arıyorum bağlanacaksınız deyip İngilizce konuşan bir robota bağlıyor gerildik iyice. Bu kırmızı ışık sorununu nasıl çözebiliriz kiminle iletişime geçebiliriz acaba manika çok güzel sessiz ufak çok verimliydi. Şimdi faraşla ondan iyi süpürür olduk. Neden böyle oldu ki.

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Arnica Küçük Ev Aletleri 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör