Arnica Sipariş İptali İçin Muhatap Bulamama Sorunu

05 Haziran
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alaka için teşekkür ederim.”

Arnica.com.tr adresinden bir ürün siparişi verdim. Ürünü iptal iptal ettirmek istiyorum. Online satış kısmında iptal et yeri yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise yetkili kimselere ulaşamıyorum. Açıkçası muhatap bulamıyorum. İlgili birimi bağlıyorum deyip sürekli geçiştiriyorlar. Sorunumla ilgilenen birini maalesef göremedim.

Arnica Küçük Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 9 dk 26 sn
06 Haziran 10:20

Sipariş iptali ile ilgili sorunum çözüldü. Ancak kredi kartıma geri ödeme ne zaman olur, takvim nasıl işler bununla ilgili tarafıma herhangi bir bilgilendirilme yapılmadı. Bu konu ile ilgili de bilgilendirme yapılırsa sorunum tamamen çözülmüş olacaktır. Siparişvar aracılığıyla yapılmış olan iletişim, ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

09 Haziran 13:33

İlgi ve alaka için teşekkür ederim.

BİM Arnica Marka Kullanılmış Ürün Satışı

5 saat önce

29.09.2023 günü Tunceli il merkezinde bulunan BİM mağazasından Arnica markalı elektrikli süpürge satın aldım. Ürün satın alımı esnasında kutusunun koli bandı ile kapatıldığını fark ettiğimde görevliye bu ürünün iade gelip gelmediğini sordum. Mağazada görevli bayan da ürünün mağazada müşteriler taraf...

BİM Arnica Marka Kullanılmış Ürün Satışı

Arnica Solara Kablosuz Süpürge

13 saat önce

6 ay önce Arnica Solara Kablosuz süpürge aldım. Ürünün çekim gücü günden güne azaldı şu an neredeyse hiç çekmiyor. Haznesini defalarca temizledim ama ilk gün çalıştığı kadar verimli değil. Müşteri temsilcisi ile görüşmeye çalışıyorum ama telefonlar açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arnica Tesla Premium Süpürge Çekmiyor.

16 saat önce

10 ay önce Arnica Tesla Premium elektrik süpürgesi aldım. Çekim gücü günden güne azaldı. Filtresini sürekli yıkayıp temizlememe rağmen çekmiyor makine. O kadar gönülsüz çalışıyor ki yani el süpürgesi bundan daha iyi. Bırakın halıyı düz zeminlerde bile döküntüleri çekmiyor. Servise sordum filtresi tı...

0 Yorum

Arnica Küçük Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır