Arnica Kahve Makinesi Bozuk

04 Haziran

Ben Arnica kahve makinesinden 2 tane aldım. İkisinde aynı, hiçbir işe yaramaz. 2 side aynı taşırıyor. Şikayet edeceğim. Bir sürü de para verip aldım. Anneler Günü hediyesi olarak aldım. Bozuk çıkınca annem nasıl makine diyor, eşim desen beğenmiyor. Keşke almasaydım.

Arnica Elektrikli Süpürge Garanti Kapsamında Ücret Talep Edilip Yapılıyor

7 saat önce

Ben hayatımda Arnica kadar kötü bir firma görmedim. Tam bir haftadır müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum. Arıyorum İngilizce bir şeyler söyleyip telefonu kapatılıyor. Arnica Ergo süpürgesini aldım daha 2 ay olmadı borusunda bir sıkıntı çıktı ama kesinlikle bizimle ilgili bir şey değil yetkili ...

Arnica Süpürgem Arızalı Ve Servis Hala Çözüm Sağlamadı

12 saat önce

Arnica süpürgem arıza yaptı. 15 gündür serviste parça gelmediği söyleniyor. Başka yedek süpürgem de yok evim toz içinde çok sinir bozucu neden bir sorun çözülmüyor. Misafirim gelecek temizlik yapamıyorum. Sorunumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Bir daha bu markayı almayı düşünmüyorum

Arnica Küçük Ev Aletleri Yedek Parça Temini

1 gün önce

Arnica filtre kahve makinesi aldım, cam haznesi çatladı. 2 aydır cam hazne temin edemiyorlar ürünü kullanamıyoruz. Teknik servis sipariş geçtiğini ancak Arnica'nın ürünü teminde zorlandığını söylüyor.

Arnica Tostit Maxi Tost Makinesi Memnuniyetsizliği

1 gün önce

Arnica Tostit maxi tost makinesi aldım ancak görüntüsüne aldanarak heybetli işlevine uygun değil maalesef. Tost veya ekmek bile kızartamayan bir makine. Tost yaptık, içerisindeki ekmek bile kızarmadı, rengi bile değişmedi. Tek yaptığı ekmeği kurutmak.

0 Yorum

Arnica Küçük Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır