Arnica Başlığın Da Yırtılma

Şikayetim ile birebir ilgi ve alakadar olan ümran hanıma teşekkürler sorunumu çözmüş bulunmakta.
Arnica Tesla Premium süpürgeyi alalı bir yıl oldu. Çekim gücü yarı yarıya düştü ve ıslık sesi yapıyor en ufak şeyleri bile zorla çekiyor artık. Çok temiz ve bakımlı kullanmamıza rağmen böyle bir şey nasıl oluyor anlamıyorum.
Arnica robot süpürge aldım. İlk başta çok güzeldi taa ki robot kafayı yiyene kadar. 19 Nisan 2023'te robotum ile birlikte Kilis yetkili servisine gittik ve bir daha robotumun yüzünü göremedim. İlk 10-15 gün yetkili servis yapmaya çalıştı yeni bu ürün çok bilgimiz yok öğrenmeye çalışıyoruz dediler. R...
3 hafta önce StarCity AVM'de bulunan Teknosa'dan Arnica köpüklü serisinin Türk kahvesi makinesini aldım. Ancak, fişi prize taktığımda kırmızı ışık bir kere yanıp beyaza geçiyor ve birkaç prizde denememe rağmen normalde kaynadıktan sonra beyaza dönüp ses gelmesi gerekiyor.
Arnica Vesta Et14450 satın aldım, tam 1 sene olmuş. 10 senelik süpürge bile bundan iyi çekiyor. Her süpürmeden sonra filtresi tıkanır mı bir makinenin. Yerli malı alalım dedik, pişman olduk. Tozları bile çekemeyen bir makine haline geldi maalesef. Lütfen ya iade alın, ya da adam akıllı bir makine il...
Arnica süpürge çekim gücünü kaybetti. Motorla alakalı problemi direkt olarak garantisi varken sadece ücretli işlemle düzeltileceğini belirtmektedirler. Satış sonrası hizmet sıfır ürün arkasında durmuyorlar.
Arnica süpürgeyi alalım. 8 ay oluyor, 8 ay içerisinde iki defa başlık hortumunda yırtılma oldu. Tamirciye yaptırdık, yine yırtılma oldu. Tekrar başlık almak zorunda kaldık. Bu kadar basit bir ürüne ilk defa karşılaşıyorum. Aldığım için pişmanlık duyuyorum. Şu an yeni aldığım 250 TL'lik başlık hortumunda tekrar yırtılma oluştu, bir telafisi olmalı.