Özgül sonuçtan çok memnun

Vuruk Gelen Arçelik Buzdolabı Şikayeti

Özgül
01 Nisan 2024 15:30
Özgül'ün Teşekkür Mesajı
“Üründe çıkan problemle ilgilendiler, müşteri hizmetleri derhal beni arayarak yeni ürünün hızla elimize ulaşmasını sağlayarak koordine kurdu. Çok teşekkür ederiz. Değişen üründen de şu ana kadar sorun yaşamadık.”

Merhaba, Kuşadası Arçelik mağazasından 19.03.2024 tarihinde satın almış olduğumuz alttan donduruculu buzdolabı, 23.03.2024 tarihinde servis tarafından kurulum için getirilmiştir. Ancak kutu açılırken, buzdolabında iki adet derin göçük tarafımızdan fark edilerek teslim alınmamıştır. O tarihten beri 'size iletişim kurulacak, yeni ürün geldiğinde getirilecek' denilmiştir. Üzerinden bir haftadan fazla zaman geçmesine rağmen hâlâ bizimle iletişim kurulmamıştır. Buzdolabı ne zaman gelecek? Malum, erken başlayan yaz sıcakları nedeniyle şu anda mağdur durumdayız. Ne zaman geleceğine dair bilgi almak istiyoruz. Mağduriyetimizin artık bir an önce göz önünde bulundurularak giderilmesini rica ediyoruz. Arçelik gibi köklü bir firmaya bu durum yakışmadı.

vuruk-gelen-arcelik-buzdolabi-sikayeti-1.pdf
01 Nisan 2024 16:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
Özgül
30 Nisan 2024 00:51

Özge sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 13:34
"İlginiz için teşekkürler :)"
Emrah sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 03:44
"Arçelik İle Görüşmemiz Sonucunda cihazın değişimini sağladılar Kendilerine Teşekkür Ederiz."
Levent sonuçtan çok memnun

Levent