Verdiği Sözü Tutamayan Arçelik

Verdiği Sözü Tutamayan Arçelik
Nilcan
05 Nisan 2024 16:28

Adana Aşkım Mobilyadan 31 Martta Arçelik marka klima aldık. Alırken oturma odasında klima olduğunu onun yerine aldığımızı söyledik. Oradan çıkan Arçelik marka olan klimamızı yatak odasına takmaları şartıyla alışverişi yaptık. Bugün kuruluma geldiler. Yeni klimanın kurulumu yapıldı çıkardıkları klimayı yatak odasına kurulum yapamayacaklarını söyleyerek gittiler. Müşteri hizmetlerini arıyorum bayiyi arayın diyor bayiyi arıyorum servise söyleyin diyor.
Muhatap yok yani satana kadar mantığı burda da yaşanıyor. Ya klima montajı yapılsın ya da iade etmek istiyorum diyorum iade yokmuş ne yaparsanız yapın deniyor. Pes gerçekten! Bende özel sektörde yönetici olarak çalışan biriyim bu tarz prosedürlere hakimim. Yetkililerin bu basit konuya olumlu anlamda çözüme ulaştıracaklarını düşünüyorum. Yoksa Arçelik hayatımın sonuna kadar kullanmayacak ve etrafımdakilerede bu kötü deneyimi anlatarak onlara da engel olacağım.

01 Temmuz 2024 23:44

Merhaba,31 Martta aldığım Arçelik 12.000btu klima soğutmuyor. Sürekli PO da çalıştırmak zorunda kalıyoruz biraz çalışır gibi yapıp yavaşlıyor içerisi alev. Servisi arıyorum 1 ay sonraya gün veriyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum servise yönlendiriyor. Adana'da yaşıyoruz ve Temmuz ayındayız güneşe ateş ediyoruz bilmem anlatabildim mi? Ya iade alın ya da yenisini gönderin. Yeter Arçelik yeter

05 Nisan 2024 16:49 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 18:53
Arçelik Klima Montajını Efektif Değil Kolay Kuruluma Göre Yapıyor.

Nilcan
22 Temmuz 2024 18:17
Arçelik Soğutmayan Klima Yapmış

10 Ağustos 2024 21:32
Resul sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 19:54
Burak sonuçtan memnun

03 Haziran 2024 17:35
"Marka ürününün arkasında durdu fakat bana bakan servis çok yetersizdi. Klimayı kurmaya gelen arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum. Merdivensiz ve vinçsiz kurulmaz denen yere tek başına merdiven ve vinç olmadan klimayı kurdu..."

Arçelik Kategorileri