Arçelik Ücret İadesini Yatırmıyor!

Erdi
21 Eylül

Arçelik'ten aldığım bulaşık makinesi problemli çıktı ve iade süreci başlatıldı. Ürün evimden alındı ve iade işlemi in benden WhatsApp ® (0544 444 0***) yoluyla kimlik, fatura ve IBAN bilgilerini istediler. Bu bilgileri aynı gün iletmeme rağmen yapılması gereken ücret iadesini yaklaşık 2-3 haftadır yapmıyorlar ve devamlı öteliyorlar. Bu süre zarfında devamlı kayıt açarak muhasebeleri ile aralarında konuşuyorlar fakat hiçbir ilerleme alamıyoruz. Bu firma artık 3. Seviye bir firma olmuş durumdadır. Paramı bile birkaç gün daha değerlendirmek için geciktiriyor.

Arçelik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 sa 41 dk
Arçelik Logo
21 Eylül 13:06

Arçelik'in Müşteri Tutumu Ve Zorlayıcı Süreçleri

Tuğçe
2 hafta önce

Merhaba, Arçelik Balıkesir şubesinden TKM 9961 S Silver modelini aldım. İlk kullanımda kahvenin acı olması ve cezvenin içinin kararması sebebiyle aldığım mağazaya komple ürün değişimi için başvurdum. Mağaza, kullanılmış ürün olduğu için iade olmayacağını belirtti. Kullanmadan kahvenin acı olacağını ...

Arçelik'in Müşteri Tutumu Ve Zorlayıcı Süreçleri

Arçelik Resmi Yetkili Servis Fazla Ücret Alıyor.

Hakan
2 hafta önce

Yetkili resmi servis klima söküm ve takım işlemi için 4000 lira talep etti. Ödemeyi şahsi IBAN'ına atmamı talep etti ve hizmet fişinin tarafıma SMS ile iletileceğini söyledi. Resmi servis olduğundan güvenip ödemesini yaptım. 2 saat sonra gelen hizmet fişi 2930 liraydı. Yani servis tarafından 1030 li...

Arçelik'in İade Etmediği Para

Sedanur
2 hafta önce

Arçelik'in kendi resmi sitesinden düzleştirici sipariş ettim. O geç geleceğinden sipariş kargoya verilmeden iptalini gerçekleştirdim. Fakat Arçelik denilen firma o gün bugündür paramı iade etmiyor. Arçelik a. Ş. En kısa sürede mağduriyetimi gidermenizi ve bana geri dönüş yapmanızı istiyorum.

Arçelik'in İade Etmediği Para

1 Yorum

Hüseyin
Hüseyin

Arçelik Arçeliklikten çıkmış artık ben bugüne kadar tüm beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım birtane set aldım sorun üstüne sorun bundan sonra benden Arçelik bitti seti alalı 3 ay oldu 3 aydan beri servis geliyor gidiyor geliyor gidiyor inşallah sonu iyi olur bakalım hayırlısı

Arçelik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı