Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tost Makinesi Tamir Sorunu Ve Üst Model Değişim Ücreti

Sercan
26 Kasım 2024 17:09

Arçelik'ten almış olduğum TM-6006 kodlu tost makinesinin garanti sürecinde iken tuşunun erimesi sonucunda tamirata gönderildi. Bu dönemde yapılıp verildi ancak üzerinden kayıtlı/kayıtsız toplamda 7 defa daha serviste aynı sıkıntıdan tamirat gördü. Bu sebeple en son götürdüğümüzde ise üst model olduğunu belirttikleri TM-6206 kodlu tost makinesini 2950₺ karşılığında değişim yapabileceklerini söylediler. Şimdi Türkiye devi bu firmaya sormak istiyorum. Neden ben yapamadığınız tamir edemediğiniz bir ürün için para ödüyorum. Benim ürünümü tamir edin. Ben para vererek üst versiyon bir ürün istemiyorum. Ayrıca lütufmuş gibi mevcut durumda indirimli fiyatla 3150₺ sattıkları ürünü 2950₺ değişim sunmak biz müşterileri hakaret değil midir? Hem kendi sattığı ürünü tamir edemeyip hem de size özel fiyat diyerek sadece 200₺ ucuza ürün vermeye çalışmak müşteri memnuniyeti açısından çok ürkütücü. Kaldı ki geçen seneye kadar oğluma 250 bin liralık beyaz eşya almıştım Arçelik'ten.

27 Kasım 2024 11:13 (Şikayetten 18 saat sonra)
Sercan
30 Kasım 2024 12:42

Tabi ki çözümde hüsran. 8 kez aynı sorundan tamire gitmiş bir ürün var üstelik ilki garanti kapsamında ancak bize sunulan çözüm değişmiyor. Bir ürün Üç kere arıza yaptığında değişim teklifi edilmez sekizinci seferde para ile değişim teklif edilir. Üstelik satış fiyatına sadece 200 Türk Lirası fark ile bu müşteriye yapılan en büyük ayıptır. Tamir edilemeyen kendi ürünün arkasında durmayıp yeni bir ürün satma peşindeler. Neresinden tutsanız elinizden kalan bir olay

Ferhat

31 Ekim 2023 00:38
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
23 Ekim 2023 12:08
"İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz"
Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Gökmen
16 Şubat 2024 09:08
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tost Makinesi: Sürekli Arızalanan Açma Kapama Tuşu

28 Mart 12:36