Hasbi sonuçtan memnun

16 Kasım 2024 19:05

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesi, kıyafet, perde vb. yıkarken yırtma yapıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bunu bir arıza olarak görmediklerini belirtiyorlar. Ben mağdur durumdayım. Makinenin garantisi olduğu halde ilgilenmiyorlar. Arçelik'ten şikayetçiyim.

27 Kasım 2024 14:18

Çamaşır makinem de yırtma sorunu vardı ilk etapta tel değişti 6000 liralık bir maddi hasar verdi ikinci etapta kıyafetlerimi yırttı kazanan değişti kazanan değiştirdikten sonra ekip arkadaşlar dedi ki abi aynı sorunu tekrar yaparsa makinenin kendisi problemli şu an içinde makinenin kendisinin değişmesi gerekiyor dedi ve ben 15:20 gündür bu makineyle tekrar kıyafet yırtma sorununu karşılaştığım için servisi arıyorum bana türlü türlü vesair’te bulunuyorlar Birileri diyor lastik bozuk birileri diyor gazan bozuk birileri diyor bunda bir şey yok birileri diyor kuru yıkama yapıyor servis makineyi test etmiş bir sorun görememiş benim makinem da sorun olduğu için ben servise götürülmesini talep ediyorum yırtma problemi devam ettiği için bunları bildiriyorum ama bana hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmıyor ve makinenin değişimini uygun görmüyorlar ben bu makinenin değişmesini istedikçe onlar bana türlü türlü arızalarının olduğunu ve sonradan da hiçbir şey olmadığını söylüyorlarsadece bana zaman kaybı yaşatıyorlar ve makinem bugün geri geldi hiçbir şey yapılmamış servis arkadaşlarının dediği böyle makinen da pembe pembe çizikler var siliyorum siliyorum geçmiyor makineye da zarar vermişler ben şimdi bu durumdan mağdur olduğumu 100 kere anlattım ama kimse benim tarafımdan bakmıyor ben bu konuyla ilgilenmenizi rica ederim

16 Kasım 2024 19:26

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesinde kıyafet perde yırtma mevcut makinenin garantisi olduğu halde bana yardımcı olmuyorlar ben mağdur bir şekilde kaldım ve bana hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını ve yırtma işleminin arızadan sayılmayacağını bildirdiler

Ek
17 Kasım 2024 15:38 (Şikayetten 20 saat sonra)
19 Kasım 2024 10:51

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesinin arızasının giderilmediğini hala mağdur olduğumu bana su giderinden olduğunu tesisatçılarla görüştüm öyle bir şeyin olmadığını ekibin bahanesi olduğunu Arçelik olarak sorunu çözmeye yönelik iş yapmadıklarını belirttiler ben mağdurum

19 Kasım 2024 10:52

Sorunum daha giderilmedi

19 Kasım 2024 23:21

Arçelik'ten aldığım makine kıyafet yırtmaya başladı servis geliyor Kazan değiştirdi arızanın tekrar olursa makinenin kendisinin arızalı olduğunu ve kendisinin değişmesi gerektiğini söyleyip gittiler ve arıza tekrar oldu ve bakmaya gelenlerin ellerinden bir şey gelmediğini bayinin de makineyi değiştirmeyeceğini bunu bir arıza olarak görmediklerini söylüyorlar benim cihazım garantili fakat ben mağdurum Arçelik benim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum şu ana kadar yırtılan kıyafetlerim ve perdelerim bir makine parası tuttu benim maddi yönden zararını kim karşılayacak

19 Kasım 2024 23:44
Arçelik Çamaşır Makinesi Yıkama Sorunu

Arçelik'ten çamaşır makinesi aldım ilk etapta 6.000 liralık perdemi yırttı sonrasında kıyafetlerimi yırttı servisi aradım geldiler tel değişti tekrar olursa kazanın değişeceğini söylediler tekrarı da oldu Kazan değişti ve kazanı değiştirdikten sonra tekrar olursa makinenin arızalı olduğunu makinenin kendisinin değişmesi gerektiğini söylediler ve şu an makine aynı arızayı tekrar veriyor ve Arçelik benim makinamı değiştirmemekte ısrarlı bunun bir arıza sorunu olmadığını sorunun şahıslı olduğunu belirtiyor ben Arçelik'ten yaklaşık bir makine parası kadar mağdur kaldım ben makinemin değişmesini istiyorum Arçelik tarafından mağdur bırakılıyorum

27 Kasım 2024 14:08
Arçelik Çamaşır Makinesi Yıkama Sorunu

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
11 Temmuz 17:44
Gul sonuçtan çok memnun

Gul
05 Ekim 2023 20:15
"Arçelik firmasına mağduriyetimi giderdikleri ve değişim talebini kabul ettikleri için teşekkür ederim sağ olun"
Arçelik Kusurlu Ürün Sorunu
Arçelik Kusurlu Ürün Sorunu
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
04 Şubat 18:12
Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği
Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği
Halenur sonuçtan hiç memnun değil

Halenur
06 Eylül 2024 15:06
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Yırtık Çamaşır Sorunu Çözülemiyor

Cemil