Buket sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabımın Motor Arızası Ve Hizmet Eksikliği

Arçelik Buzdolabımın Motor Arızası Ve Hizmet Eksikliği
29 Haziran 2024 14:20

Buzdolabım sesli çalışıyor. Şikayetim üzerine Gürpınar servisi eve geldi. Buzdolabımın motorunun değişeceğini söylediler ancak buraya geldiklerinde servis elemanlarının yanlarında getirdiği ekipmanlar arızalıydı. Tekrardan buzdolabınızı atölyemize götüreceğiz dediler ama sabahtan beri gelmediler ve bilgi dahi verme gereği duymadılar. Bu saate kadar beklediğim yetmezmiş gibi bütün Kurban etim çöp oldu. Hasar tazminime karşılık malzeme değişimi değil, ürün değişimi istiyorum. Herkes parayı sokaktan toplamıyor! Bana ek garanti satarken firmanın hep yanımızda olacağı söylenmişti ama hepsi yalanmış! Komşularım dolap sesinden bıktılar.

03 Temmuz 2024 10:23

Arçelik Buzdolabım dan ses gelmesi şikayeti ile yetkili servis bayisinden servis talep ettim bayramdan hemen sonra geldiler fakat gelen görevliler buzdolabının değişmesi (ürün değişikliği) gerektiği söyledi. Buzdolabının yağ akıttığını ve motorun bitmiş olduğunu söyledi. Ellerinde tüple geldiler buzdolabının fişini çekip işleme başlayacakları sırada tüplerden alev çıktı ve servis elemanları fişi asla takmamamız gerektiğini bayiiden araç alıp buzdolabını götüreceklerini söyledi fakat gidiş o gidiş ne servis elemanları var ne de buzdolabına bakmaya geliyorlar defalarca ve her yere şikayet vermemiz halinde henüz sorunumuz çözülmedi. 10 gündür ilgilenmiyor firma. Bu yaz gününde bütün ürünlerim bozuldu. Kurban bayramından çıktık ve bütün kurban etlerimi çöpe atmak zorunda kaldım evde yemek yiyeceğimiz bir şey kalmadı artık nasıl anlatayım mağduriyetimi. Bugün tek çarem kaymakamlığa Şikayet edeceğim çünkü çok mağdur ettiniz bizi. Üzgünüm ama Arçelik markası ve Gürpınar yetkili servis bayiini kınıyorum. Acil çok acil dönüş yapın lütfen yoruldum artık

01 Temmuz 2024 15:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Nine
Şikayeti Çözüldü

Kardeşim bizim de başımıza geldi Tekirdağ servisi durmadan kayıt acıyor değişim yapılsın diye söyledi hala ses yok Arçelik pişmanlık bunu çok iyi anladık

Gizem
24 Mayıs 2024 13:01