21 Eylül

Arçelik marka 284630El no frost buzdolabım var. Aldıktan kısa bir süre sonra kapı yamuk duruyor ve kapattığımız zaman kendi açılıyordu ve üst kapı önü dokununca eri doğru göçüyordu. Servis çağırdık ve üst kapı değişti. Şimdi de e15 ikazlı hata kodu verdi. Servis çağırdık sıcaklık sensör arızası olarak belirledi ve yeni sensör takıldı. Sensör uyum sağlamadığı için eski sensör takıldı ve kart değişimi yapılacak dediler ve gittiler. Dünya kadar para verip ömürlük alacağımıza bir yıllık dolap ® almışız garantisi bittiği zaman vay halimize. İlk şikayetimdi ne zaman vay halimize diyeceğimiz günleri beklerken artık vay halimize diyoruz ve hurdacı arıyoruz. Garanti devam ederken müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama sonuç yok ve garanti bitti arıza devam. Kötü bir servis ye müşteri hizmetleri kotu firma

23 Ekim 09:39

Arçelik marka buzdolabı, servis ve firma yeterince yordu. Buzdolabı aldım almaz olaydım. İçinden bir tas su içmez olaydım. Arçelik markasından illallah ettim. Garanti kapsamında servisin yapmadığı hatta gelmediği olaydan sonra alt fan motoru yandı garanti bitti elimizde patladı. Dedik servis ücretli gelsin taksın servise gittim ellerinde bir tane olduğunu söylediler 9. Ayda birisi sipariş vermiş ama almamış. Dedim tamam hemen servis kaydı oluşturalım dolaba takılsın. Ertesi gün servis geldi buzdolabına baktılar fan arızalı biliyorum dedim yenisini takın, dediler yenisi elimizde yok sipariş vereceğiz dedim dün geldim servise elinizde birtane vardı o takılacaktı tamam denildi. Kısacası Arçelik marka, servis, her şey kalitesiz ben çok pişman oldum

23 Eylül 13:10

Ne ürün kalitelidir ne servis bakıma gelir ne de müşteri hizmetlerine güvenin. Her şey ürünü satana kadar. Arçelik marka 284630El no frost buzdolabım var. Kapı değişti, e15. Hatası oldu sensör ana kart değişti. Hata devam etti servis gelmedi. Müşteri hizmetleri dalga geçti, garanti süresi doldu sorun hala var yapılmadı. Buzdolabı çöpe hurdacıya. Ben aldım hata yaptım siz Arçelik alarak hata yapmayın

Ek
23 Eylül 13:04

Müşteri hizmetlerine durumu anlattım garanti kapsamında yapılmadı ne de servis geldi hala aynı hata var dedim ücretsiz servis talep ediyorum dedim tamam gerekli görüşmeleri yapıp haber vereceğiz dediler ücret çıkarsa dönüş sağlanacak dendi. Ne arayan var ne soran akşam servis aradı geleceğiz dediler ücret dedim garanti dışı olduğundan ücret alırız dediler müşteri hizmetleriyle konuştum ücret alınmaması konusunda dedim yapacak bir şey yok dediler. Müşteri hizmetlerini aradım yapacak bir şey yok mahkemeye verebilirsiniz dediler. Ne Arçelik ürününden ne müşteri hizmetlerinden ne de yetkili servisten bir hayır beklemeyin

Arçelik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 sa 41 dk
Arçelik Logo
21 Eylül 12:43
23 Eylül 12:58

Ne servis ne müşteri hizmetlerini ne de ürün kaliteli

26 Eylül 22:53

Üçü bir arada. İlgisiz servis, bir şey yapmayan müşteri hizmetleri, kalitesiz ürün. Motor yandı buzdolabı elimizde kaldı. Teşekkürler Arçelik sayende tamir parası da girdi

30 Ekim 19:48
Arçelik Buzdolabı Ve E15 Hatası

Evet Arçelik buzdolabında son nokta. Koca vantilatör ile e15 hatasını kapatmaya çalışıyoruz.

31 Ekim 14:26

Aman ha Arçelik servise güvenme. İlk arızada ana kart dediler sonra bir şey yok dediler. Garanti bitti şimdi ana kart arızalı dediler bizi öptüler. Öpücük istemiyorsan Arçelik alma

4 hafta önce

Dün servis geldi yeni ana kart ve fan taktılar ama yine e15 hatasını verdi. Bugün yeniden servis geldi getirdiğimiz ana kart belki arızalıdır dedi yeni ana kart ve fan siparişi verdiler. Arçelik öpmekle kalmadı kulağınızın arkasını da okşadı. Teşekkürler Arçelik sayende kurban Eti bozuldu

3 hafta önce

Servis geldi ve 3 kere ana kart ve alt fanı değiştirmesine rağmen arıza devam etti. Cevapları getirdiğimiz ana kart arızalı olabilir dedi. Dalga mı geçiyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum

Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Mağduriyeti Ve Teknisyen Beklentisi

Yakup
2 gün önce

Merhaba, çamaşır makinesi bakımı için 'S***** Teknisyen' adında bir firma çağırdım ve makinenin bakımı yapıldıktan sonra 5250 TL ödeme yaptım. Üç gün sonra aynı sorun tekrar başıma geldi ve yaklaşık bir aydır, 'Bugün geleceğiz' denmesine rağmen kimse gelmedi. Yaşadığım sorun giderilmedi ve bu süre z...

Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Mağduriyeti Ve Teknisyen Beklentisi

Arçelik Servisinin Adıma Yapılan İzinsiz Ve Terbiyesizliği

Hüseyin
5 gün önce

25 Kasım 2023 tarihinde saat 15.00-17.00 arasına kurutma makinesi için randevu oluşturdum, ancak Antalya tarafından randevumun bitmesine 30 dakika kala aranıyorum ve farklı sebeplerden dolayı pazartesi günü gelebileceklerini söylüyorlar. Telefonu kapatıyorlar ve saat bile vermiyorlar, açıklama yapma...

Arçelik Arızalı Çıkan Airfryer Almıyor

Barış
1 hafta önce

Arçelik şikayet Arçelik Köşem Mobilya Ataşehir'den 11/11/2023 tarihinde Airfryer aldım. 12/11/2023 tarihinde makineyi çalıştırmak istediğimde LED'lerinin bozuk olduğunu tespit ettim. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda 30 gün içinde cayma hakkımın olduğunu söylediler ancak bayiye götürdü...

Arçelik Çamaşır Makinesi Ve Servis Ve Müşteri Hizmetleri Umursamazlığı

Murat
1 hafta önce

Yeni aldığım çamaşır makinesi ile ilgili olarak, makinedeki problemi aldıktan hemen sonra yetkili servislere bildirdim. Fakat muhtelif defalar müşteri hizmetleri 'sorununuzla ilgileniyoruz' demelerine rağmen maalesef hiçbir sonuç alamadım. Arayan ya da bilgi veren olmadı. Bu tür bir umursamazlık, bö...

Arçelik İade Sistemindeki Problem

Emine
2 hafta önce
"Bugün dönüş yapıldı iade gerçekleştirildi bankaya yansıdı. Keşke buraya yazmadan müşteri temsilcileriyle direkt problemi çözebilsek ama bu şekilde çözdükleri için de teşekkür ederim."

0 Yorum

Arçelik Şikayetvar üye markasıdır