Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Tuz Tüketim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

25 Aralık 2024 11:11

Arçelik bayisinden 19 Kasım 2024 de aldığım Solo bulaşık makinesi ilk aldığım haftada 1 paket makine tuzunu bitirdi. 23 Aralıkta 5. Ci paket makine tuzunu koydum. Servis bu sürece kadar 2 kere geldi. Suyun kalitesinden dolayı oluyor. Tuz ayarını değiştiremeyiz eğer değiştirirsek de makineniz yıkamaz gibi cümleler söyledi. Şaka gibi bir açıklama. Yaklaşık 18 senedir aynı evde oturuyor ve bulaşık makinesi kullanıyorum. Böyle bir saçmalık görmedim. Arçelik makine aldığıma bin pişman oldum. Bu ürünü istemiyorum lütfen ürününüzü geri alın paramıda bir zahmet iade edin. Kimsede Arçelik'e bulaşmasın bundan sonra çok pişman olursunuz. Nereye ne sattığını bilmeyen ürünün arkasında durmayan bir markaymışsınız yazık. Bu iş burada kalmayacak! Bir de son olarak yazmayı atladım ilk montaj günüde suyun kireci azalsın diye servisiniz 600 TL para aldı. Benden bir apart gibi bir şey taktı makine su girişine. Lütfen onun parasınıda bir alayım.

25 Aralık 2024 11:59 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
08 Haziran 2024 00:37
Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi

Halilibrahim
15 Mayıs 2025 15:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 12:09

Arçelik Servis Hizmetlerinde Çözüm Yerine Oyalama