Umurbey Gemlik Aras Kargo Dağıtım Yapmıyor!

07 Haziran

Umurbey Gemlik Aras Kargo dağıtım yapmıyor! Gerçekten artık bıktım kargoları şubeden almaktan. Buna bir çözüm bulun kardeşim yahu! Bana gelen mesajda önce evde misiniz diye soruluyor, evdeyim'i aretliyorum biraz süre geçiyor ve evde olmadığımızı ve kargoyu şubeden almak istediğimizi söyleyen bir mesaj geliyor. Kötü bir firma! Ne zamandır şikayet var ® ve ilgilenilmiyor.

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 5 sn
Aras Kargo Logo
07 Haziran 11:57

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
07 Haziran 14:29

Aras Kargo İlgisizliği Ve Düzensizliği

23 saat önce

Aras Kargo kadar ilgisiz düzensiz bir kargo firması var mı acaba. Şubeye ulaşamıyorsun müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun. Kargonu zaten getirmiyorlar. Çok saçma bir telefon sistemi ve iş ahlakı olmayan çalışanlarla dolu şubeleri var. Eminim hepsi aynıdır.

Aras Kargo İşlem Yapılmayan Ve Kargo Şubesinde Bekleyen Kargom

3 gün önce

3507664547028 numaralı sipariş kargom 2 gündür şubede ve transfer için yola çıkmadı teslim tarihi bugün ama kargom hala İzmir Gaziemir şubesinde Kocaeli'indeki adresime nasıl gelecek. Arıyorum telesekreter yoka çıkacaktır diyor ama hala sistemde hiçbir hareketlilik yok

Aras Kargo İşlem Yapılmayan Ve Kargo Şubesinde Bekleyen Kargom

Aras Kargo Sipariş Edilen Ürünü Tahmini Teslim Süresi

4 gün önce

Konya Aras Kargo geçit şubesi Trendyol'dan gelen kargomu 21 Eylül 2023 tarihinde elime ulaştırması gerekirken kargomu şubede bekletiyor. Aynı zamanda şubeyi arıyorum, telefona bakmıyorlar. Bir hafta gecikme uzun bir süre ve gelecek üründe kırılacak eşya da mevcuttur.

Aras Kargo Bursa/İNEGÖL/İnorsan Şubenin Kuralsızlığı Şikayet

1 hafta önce

Aras Kargo Bursa/İnegöl İnorsan şube hala 3 gündür teslim edilmeyen kargoyu takip no dan baktığım zaman teslim edildi olarak kayıt edildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerine herhangi bir teslimatın olmadığını aynı gün içinde bildirmeme kayıt açtırmama rağmen şubeden veya müşteri hizmetlerinden geri dön...

Aras Kargo Bursa/İNEGÖL/İnorsan Şubenin Kuralsızlığı Şikayet

Aras Kargo. Aras Kargo Sorumsuzluğu.

2 hafta önce

Merhaba, Şikayetim Aras Kargo'ya aittir. 4 eylülde Ankara'dan şube teslim gönderilen kargom için 5 Eylül'de Aras Kargo tarafından ''... Numaralı gönderiniz kargoyu kabul etmemeniz nedeni ile teslim edilememiştir'' mesajı gönderilmiştir! Birincisi Aras Kargo'nun köyümüze teslimatı zaten yok. İkincisi...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır