Samsun Aras Kargo Şubesi Kargomu Teslim Etmedi

Mesai saatiniz bitmek üzere geri dönüş yapılacak diyorsunuz daha nereye şikayet kaydı açmam gerekiyor basit bir sorun çözümü de basit şubeniz kıymetli vaktini ayırıp kargomu teslim etme cüretinde bulunursa sorunum ortadan kalkmış olacak ben ve benim gibi bir çok müşterinin sorunu ortak tüm şubeleriniz işini düzgün yapmış olsaydı kimse buradan şikayet kaydı oluşturmak zorunda kalmazdı talebim ile ilgili en kısa sürede geri dönüş bekliyorum ayrıca ürünümün tarafıma en kısa zamanda adresime teslimatının yapılmasını bekliyorum rica etmiyorum işinizi yapmanızı bekliyorum Şubenizin tavrı içinde özür bekliyorum hepinizden gereğini yapın.

Yaptığınız işe hiç saygınız yok 3 gün oldu bekliyorum annem fenalaştı hastaneye gitmek zorunda kaldım kargo dağıtıma çıktı mesajı alıyorum ben şimdi annemi bırakıp eve mi gideyim hastanede mi kalayım hizmetiniz sıfır insanlığınızda sıfır yazıklar olsun sizin gibi firmaya

Allah sizi bildiği gibi yapsın lanet olsun sizin gibi firmaya beni hasta halimle uğraştırıyorsunuz ürünümü adresime teslim etmekten aciz firmasınız kargo şubeniz arayarak beni diyor ki gel al ürününü kardeşim sen nakliyeci misin yoksa kargo firması misin işiniz be sizin müşteri geliyor alacaksa kargosunu siz ne işe yararsınız halen daha geri dönüş almıyorum sürekli ben arayıp şikayet ediyorum aranızda pin pin topu gibi dolaştırıyorsunuz beni firma size atıyor sizde bekleyin diyorsunuz işinizi düzgün yapmayacaksınız niye kargo firmasısınız

Siz sorunumu çözeceğinize ben gidip ürünümü şubeden teslim aldım. Ürünümü almadan önce iadesi yapılıyor FLO markasına iadeyi iptal edip ürünü alabilirsiniz deniliyor Aras Kargo müşteri hizmetlerinden FLO nun canlı desteğine yazıyorum onlarda orayla görüşün diyor aralarında top gibi çeviriyorlar. Aras Kargo bir kargo şirketti değil nakliye firmasıdır çözüme ulaştırmadığınız ve beni bu hasta halimle şubeye gitmek zorunda bıraktın ne diyeyim kendi sorunumu kendim çözdüm çözümünüz yok kurumsallık yok hizmet yok.
Evde olmama rağmen evde yokmuşum gibi teslimat şubesinden kargo alınacak bilgisi verilmiş. Saçma bir sisteminiz var. 3400918864148 kargo takip numaramla sabah şube beni emrivaki bir tavırla arayıp kargonuzu gelip alın diyor. Sanki kargo şubesi benim kendisi müşteri. Bu nasıl bir hizmet anlayışı? Herkes yapılan hizmetin kalitesizliğini konuşuyor. Şubeleriniz müşterileri parmağında oynatıyor. Bir çok kez şikayet kaydı aldım. Yalandan dağıtıma çıkarıldı diye bana mesaj atıyorsunuz. Üzerinden 6 saat geçti hala kargom evime gelmedi. İnatla bekletiyorsunuz beni. Samsun Çiftlik Aras Kargo şubesi yüzünden evden çıkamaz oldum. İşim gücüm kargoyu beklemek oldu. Numaramı aramayı biliyorsunuz ama bir kargoyu evime teslim edemediniz. Böyle kalitesiz bir firmayla daha önce karşılaşmadım.