Aras Kargo'nun Kargomu Kaybetmesi

22 Eylül

Öncelikle merhaba, beklediğim kargonun tarafıma 18.09.2023 tarihinde teslim edildiği şeklinde bir bildirim aldım. Kargoyu hiçbir şekilde alamamama rağmen görüşme yapmış olduğum müşteri temsilcisi arkadaşlar 4 gündür ilgilenmedikleri gibi her aradığım müşteri temsilcisi arkadaş şikayet kaydı oluşturacağını ve tarafıma kargonun gün içerisinde tarafıma gönderileceği söylendi ve her günün sonunda aradığımda özür dilediklerini söylediler :) kargom yer yarıldı içine girdi sanki... Tarafıma gönderilen mesaj şu şekildeydi. Yetkili firma (Aras Kargo) çözüm ortağı olmadığı takdirde Tüketici Hakları'na başvuru yapacağımı kendilerine bildirmek durumundayım... 3087377042217 takip numaralı kargonuzu a**** o**** e**** (Kendisi) teslim ettik. Hizmet sunumunu ispatlayan dijital belge ile size daha iyi hizmet verebilmek için dolduracağınız anketimize https://Aras. La/BdJOp adresinden ulaşabilirsiniz B016

Aras Kargo'nun Kargomu Kaybetmesi
Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 36 dk 50 sn
Aras Kargo Logo
22 Eylül 14:42

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

04 Ekim 11:04

Aras Kargo'dan temin edeceğim ürün halen elime geçmemesine rağmen ürün hakkında en ufak bir bilgileri yoktur. Zararım karşılanmadı ve durumumla ilgili bilgilendirilmedim. Daha önce farklı bir kargo firmasında yaşadığım bu durumu daha profesyonel ve kendi hatalarını bilerek hatalarını kapatan MNG Kargo firmasına teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan. Akıl sağlığınızı önemsiyorsanız kesinlikle Aras Kargo'yu tercih etmemelisiniz. Konuyla ilgili gecikme sürecinden sonra şikayetçi olacağımıda bildirmek isterim.

Aras Kargo Teslim Tarihi Geçti Hala Yolda Gözüküyor

Sude
1 hafta önce

Aras Kargo'yla yaşadığım sayısız sorun devam ediyor. Sürekli kargolarım gecikiyor. 3539553276229 takip numaralı kargomun normalde teslim tarihi iki gün önceydi, ancak hala yolda gözüküyor. Feshane şubesinden Alibeyköy şubesine ulaşamadı. Kargomun bu kadar geç teslim edilmesi kabul edilemez. Müşteri ...

Aras Kargo Teslim Tarihi Geçti Hala Yolda Gözüküyor

Eren
3 hafta önce
"Kargom iade edildi çok hızlı şekilde, ses biraz boğuk olduğu için tam emin değilim ama sanırım Doğan Bey aradı ve bilgilendirme yaptı. Teşekkürler."

Aras Kargo Kargom Kayıp Elimize Ulaşmadı Ama Teslim Edildi Gözüküyor

Kenan
14 Eylül

İnternetten sipariş ettiğimiz ürün elimize ulaşmadığı halde Aras Kargo'nun sitesinden kargo takip ile sorgulama yapınca teslim edildi gözüküyor. Müşteri temsilcileri kargoyu ne kuryede ne de depoda bulamıyor kargomuzu kaybettiler ve bununla ilgili bize yardımcı olmuyorlar.

Aras Kargo Paketimi Kaybetti Bulamıyorum

Hasan
14 Eylül

FLO'dan siparişim dün teslim edilmesi gerekiyordu. Kurye akşam gelip benim bilgim dışında haber vermeden başka birime kargomu bırakmış, müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Adresime yakın ilçe şubeyi aradım, ben mutfakta çalışıyorum. Gidip eczane bölümüne kargoyu bırakmış ve müşteri temsilcisi gidip b...

Aras Kargo Paketimi Kaybetti Bulamıyorum

Aras Kargo'nun Alınanı Geç Ulaştırması

Ahmet
14 Temmuz

O7/07/2023 tarihinde dermoailemden venatura tip 2 kollagen aldım. Aras Kargo ile 10/07/2023 te yola çıkan kargo ayın 15 oldu hala yolda görülüyor. Hala 5 günde Çeşme'ye ulaşamadı. Aradığım müşteri temsilcisi hanım yaz nedeniyle yoğunluk olduğunu bazan 7-8 gün den sonra ulaştığını belirtti. Şu an ald...

0 Yorum

Aras Kargo Şikayetvar üye markasıdır